Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA POMAŽE MAJCI POSLE OPERACIJE KOLENA

Brena: Želim samo da mama stane na noge!

Autor: B. Radulović | 02.03.2014 - 09:30:00h | Komentara: 3

Ifeta Jahić, majka Lepe Brene, operisala je koleno u bolnici u Tuzli, gde se pevačica trenutno nalazi kako bi joj pomogla u oporavku. Brena za “Alo!” priznaje da je bila veoma zabrinuta za majčino zdravlje.

Druži se sa medicinskim osobljem

Druži se sa medicinskim osobljem

- Bila sam zabrinuta jer moja mama ima 80 godina, ali sve je prošlo kako treba, najbitnije je da nema bolove i da je spremna za rehabilitaciju. Brat i ja naizmenično idemo da joj pomognemo, kao i mnogobrojni rođaci, jer je ona rođena u ovom kraju. Doktoru Hajrudinu Kačaru sam neizmerno zahvalna što je operacija prošla kako treba. Imala sam potrebu da se slikam sa sestrama sa ortopedije jer nemam reči kojima bih mogla da im se zahvalim. Svega sam se nagledala u bolnici jer ima dosta dece koja su operisala kičmu i starih ljudi sa problemima s kukovima. I njih sam posećivala jer znam šta u takvom trenutku znači kada vam neko uputi toplu reč - kaže Brena.


Ifeta Jahić

Ifeta Jahić | Foto: Z. Ilić

Ona ne krije da su joj poznate muke posle operacije kolena koje ima njena majka, jer je i sama pretrpela isti hirurški zahvat.


- To su izuzetno jaki postoperativni bolovi i zato se svi trudimo da joj olakšamo oporavak. Meni je život poslednjih godina veoma turbulentan, ne da mi previše ni da patim, ni da se radujem. Stalno mi nameće neke nove događaje. Sada mi je jedini motiv da moja majka stane na noge - kaže Brena.

Zabrinuta za roditelja: Lepa Brena

Zabrinuta za roditelja: Lepa Brena | Foto: Z. Ilić

Pevačica dodaje da je i dalje potresena zbog smrti Lepog Bore, s kojim je godinama sarađivala u “Slatkom grehu”.


- Volela bih da je sa mnom podelio tu tugu, kao što smo ranije pričali o borbi sa trombom koju smo zajedno vodili - drhtavim glasom priča Brena o prijatelju.
Poslednji komentari
  • vera Vreme: 02.03.2014 10:01h

    E ovo se nikad ne bi desilo u Svedskoj ,da osoblje trci da se slika sa estradom i to jos da izadju u novine,,to bi imalo svojih posledica isto ko mito,drugi pacijenti su u drugom planu i tu se odmah vidi favorit i ko ima od koga koristi i zasto se kezi sa snimka,,,,,ne daj boze da se mojoj majci nesto desi dole na odmoru,,,kako li je onima koji to sve gledaju dok leze u bolnicama i cekaju da dodju na red od "privilegovane elite " i njihove familije.... Sramota za osoblje ove bolnice jer toj zeni dozvoljavaju da se ponas koda je njena bolnica...Fujjjj za osoblje uvlakace i velika sramota za poznatu licnos koja treba da se ponasa kao i sav normalan svet bar kad se ceka u redu....Fujjjj

  • Mona Vreme: 02.03.2014 21:19h

    Samo brena ima mamu i samo ona voli svoju mamu, samo ona želi svojoj mami dobro, a istina je da para buši gde burgija neće. Na žaaalllooossst!

  • nedjo Vreme: 03.03.2014 13:26h

    ala se ovajdili doktori...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP