Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PORODIČNA TRAGEDIJA

Breni umrla mama na dan krsne slave

Autor: Sanja Arsić | 22.11.2014 - 17:00:00h | Komentara: 16

Lepoj Breni, kojoj je juče bila krsna slava Aranđelovdan, oko podneva saopštena je tužna vest da je njena majka Ifeta Jahić preminula u 80. godini. Kako „Alo!“ saznaje, pevačicina majka je poslednih godinu dana života živela u staračkom domu u Zemunu i tamo joj je veče pred smrt pozlilo. Porodici Živojinović osoblje doma je javilo da se Ifetino zdravstveno stanje pogoršalo i na žalost svih, Brenina majka je nakon nekoliko sati preminula.

Lepa Brena

Neutešna: Lepa Brena | Foto: Slobodanka Ristanic

Ona je godinama bila teško bolesna, a operisana je u martu ove godine u Tuzli, posle čega ju je folk diva prebacila u Beograd. Kako su nam prijatelji poznate pevačice rekli, ona je neutešna jer je nakon očeve smrti bila veoma vezana za majku.

Pevačicina majka je godinu dana živela u staračkom domu  u Zemunu, a imala je teške zdravstvene probleme nakon  operacije kičme

Pevačicina majka je godinu dana živela u staračkom domu u Zemunu, a imala je teške zdravstvene probleme nakon operacije kičme | Foto: Zoran Ilić


- Ifeta je umrla od starosti, a i teško se kretala, iako je poslednju operaciju dobro podnela. Veoma je tužno kada vam umesto čestitke za slavu upućuju saučešće. Brena je neutešna. Sahrana će najverovatnije biti u Bosni, gde je pre četiri godine sahranjen i Brenin otac. Za sada se još ne zna kada će je sahraniti jer očekuju da iz inostranstva doputuju Brenina sestra Faketa i brat Faruk - rekao nam je izvor blizak porodici Živojinović.

Poslednji rođendan koji je  dočekala sa majkom

Poslednji rođendan koji je dočekala sa majkom

 
Lepa Brena je uvek isticala koliko je bliska sa majkom i kolika joj je podrška bila u životu. Nedavno joj je posvetila album sevdalinki koje je Ifeta volela.
Povodom tragedije koja je zadesila pevačicu, oglasila se i njena PR služba.

Viktor je beskrajno voleo baku

Viktor je beskrajno voleo baku


Ifetu su volele sve Brenine prijateljice

Ifetu su volele sve Brenine prijateljice


- Tačno je da je Ifeta Jahić, majka Lepe Brene, preminula jutros. Budući da je Lepa Brena uvek imala dobru saradnju sa medijima, zahvaljujemo se na razumevanju što ćete poštovati privatnost porodica Živojinović i Jahić u vreme trajanja žalosti - stoji u saopštenju za medije.

Viktor dočekivao porodične prijatelje!


Iako vidno potresen, Brenin mlađi sin Viktor Živojinović juče je na kapiji sačekivao porodične prijatelje koji su došli da izjave saučešće. Među prvima je stigla Sanja Đorđević, dugogodišnja Brenina prijateljica, koja je pokušala da izbegne okupljene fotoreportere ispred kuće. Nedugo zatim, stigao je Zoran Kiki Čaušević, suprug violinistkinje Tijane Milošević, koji godinama sarađuje sa pevačicom. Tu su bili i Viktorovi drugari, koji su došli da pruže podršku najmlađem članu porodice.

Svešteniku nije javljeno za smrtni slučaj!


„Alo!“ je juče ispred kuće Lepe Brene uslikao sveštenika koji je došao zbog porodične slave Aranđelovdan. Sveštenik je oko 14 časova pozvonio na kapiju, da bi nakon 10 minuta napustio pevačicin dom. Kako smo saznali, sveštenik nije bio obavešten da se u porodici dogodio smrtni slučaj, a došao je da osvešta kolač. S obzirom na to da se desila ova neočekivana situacija, sveštenik je porodici izjavio saučešće i napustio dom Živojinovićevih.

Telegrami stizali sa svih strana!


U toku jučerašnjeg dana, na adresu porodice Živojinović stizali su telegrami od mogobrojnih Bobinih i Breninih prijatelja. „Alo!“ je u toku jučerašnjeg dana slikao poštara koji je nekoliko puta dolazio i koverte predavao čuvaru.

Poslednji komentari
  • vitez Vreme: 22.11.2014 17:11h

    Na čiju krsn slavu?

  • nata Vreme: 22.11.2014 18:54h

    Tragedija je kad umre ili pogine mlada osoba ,a nikako kad umre baba od 80. godina. To svako normalan zna. A Breni nije krsna slava, ona je muslimanka. Ona samo postuje i slavi krsnu slavu svog supruga.

  • neta Vreme: 22.11.2014 19:15h

    Pa dobro nije trageduja ,ali zao jeste majka je majka. A sto se tice slave Brena postuje verske obicaje svoga muza ,verovatno i on njene.

  • bosnae Vreme: 22.11.2014 19:24h

    naravno da krsna slava nije brenina slava....samo sto to u novinama svjesno izbjegavaju reci...opet ako ona kaze da jeste,nek joj bude,svakom svacije,pa I njoj njeno...kakogod, majci ifeti da dragi Allah oprosti grijehe I nagradi je dzenetom za njena dobra djela...a I brenu da uputi na pravi put...

  • tifani Vreme: 22.11.2014 19:39h

    Nato, daj nemoj da s....s. majka je majka ma koliko ona imala godina. Roditelj za decu nema ni godine ni bolest. A ti si jedana glupaca

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP