Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJUBAV CVETA

Brenin sin u šemi sa Prijovićevom! (FOTO)

Autor: A. Radojević - S. Arsić | 28.12.2013 - 19:30:00h | Komentara: 1

Izgleda da je Aleksandra Prijović (18) brzo prebolela vezu sa Amarom Jašarspahićem (23), jer je, prema našim saznanjima, uplovila u novu romansu, i to sa sinom Lepe Brene, Viktorom Živojinovićem (15). Naime, Viktor je u četvrtak uveče samo zbog pevačice došao na snimanje novogodišnjeg programa „Grand produkcije“, a sve vreme je pogledom pratio pevačicu, dok su u pauzama prisno razgovarali.

Zaljubljeni pogledi:  Aleksandra i Viktor

Zaljubljeni pogledi: Aleksandra i Viktor | Foto: Miloš Perić

 - Aleksandra i Viktor se poznaju već duže vreme i zaista su u početku bili dobri prijatelji. Međutim, to prijateljstvo je preraslo u ljubav, te su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu. Sve češće su počeli da se viđaju i druže i zaista imaju poverenje jedno u drugo, a Viktoru je jako drago što njegova mama Lepa Brena ima izuzetno lepo mišljenje o Aleksandri i veoma joj je draga. Ipak, oni ne žele da u javnosti pričaju o ovome, ali ste mogli da vidite na snimanju novogodišnjeg programa „Grand“ produkcije koliko su bliski bili. Pa on je tamo otišao samo zbog nje - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru. Inače, Viktor i Aleksandra su se na snimanju sve vreme zaljubljeno gledali, razgovarali, a Brenin sin je u jednom trenutku svojoj dragoj pokazivao sadržaje iz svog telefona.

Aleksandra i Viktor

Aleksandra i Viktor | Foto: Miloš Perić

 Da je srećno zaljubljena Aleksandra je potvrdila na društvenoj mreži Fejsbuk kada je stavila status: „Ja imam najboljeg momka na svetu“, koji je nakon snimanja obrisala, dok na naše pitanje o vezi sa Viktorom nije otkrivala detalje.
- Ja Viktora dugo poznajem. Mnogo se lepo družim i sa njim, ali i sa njegovim bratom Stefanom - bilo je sve što nam je rekla Prijovićeva, dok se Viktor nije javio do zaključenja ovog broja.

Ljupka blistala na sceni!

Odlično izgleda

Odlično izgleda | Foto: Miloš Perić

 Poznata pevačica Ljupka Stević zasenila je sve prisutne kada se pojavila na Grandovoj novogodišnjoj sceni. Obučena u crvenu čipkanu haljinu, sa vikosim potpeticama i lepom fizurom, pevačica je sve vreme blistala, te su se mogli čuti komentari da izgleda bolje nego ikad do sada.

Džidža odrala kolena!

U problemu

U problemu | Foto: Miloš Perić

 Da visoke potpetice i haljina mogu predstavljati problem na snimanju novogodišnjeg programa, potvrdila je Aleksandra Džidža Stojković, koja se silazeći sa scene saplela i pala, i tom prilikom odrala kolena. Džidža je nakon pada sela na stolicu zagledajući u svoje noge, a svima se žalila kako ima velike bolove.


Bilja ljubi dečka!

Ljubav u praksi

Ljubav u praksi | Foto: Miloš Perić

 Iako je Biljana Sečivanović do sada u javnosti retko pokazivala svog dečka Rolanda Piljikića, on je u četvrtak uveče došao po svoju dragu na snimanje emisije. Kako je Bilja bila na sceni u trenutku njegovog dolaska, rođeni brat muža Seke Aleksić je sve vreme zaljubljeno gledao svoju dragu. Kada je sišla sa scene, Bilja je odmah potrčala ka dečku i strasno su se poljubili, što je zabeležio i naš paparaco.

Nemirne grudi Jelene Vučković

Njih dve funkcionišu same za sebe

Njih dve funkcionišu same za sebe | Foto: Miloš Perić

 Pošto je na snimanju emisije nosila belu dekoltiranu haljinu, Jelena Vučković je imala veliki problem sa grudima koja su sve vreme ispadale. Tako je stalno navlačila haljinu na gore i pritiskala grudi da slučajno ne ispadnu iz svečane toalete koju je spremila za ovu priliku. Naš paparaco uslikao je Vučkovićevu dok je kuburila sa nemirnim grudima, ali pošto je vodila računa, do kraja snimanja njeno poprsje nije izletelo iz haljine.

Poslednji komentari
  • olga-bg Vreme: 29.12.2013 07:31h

    podseca me na bojana karica...a ova `prija` gleda da se dobro uvali..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP