Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JAKA ZAŠTITA

Brenu čuvala hrvatska policija!

Autor: Kurir | 03.08.2014 - 10:00:00h | Komentara: 0

Morala je da dobije obezbeđenje!

Lepa Brena

Lepa Brena, koja je 25. jula polomila obe ruke prilikom nezgodnog pada u hotelu u Novom Vinodolskom, gde se odmarala sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Stefanom i Viktorom, tokom svog boravka u bolnici u Lovranu imala je zaštitu hrvatske policije.
Naime, kad se proč ulo da je folk zvezda hospitalizovana nakon ozbiljnog pada prilikom kojeg je zadobila i povrede zbog kojih joj je prepisano strogo mirovanje, lokalne vlasti su joj obezbedile i nadzor službenih lica da je niko ne bi uznemiravao.
- Brena se u bolnici lepo družila i razgovarala sa ostalim pacijentima, ali pošto se zbog njenog zdravstvenog stanja podigla velika prašina kako u medijima, tako i među običnim svetom, bilo je logično da pevačica dobije zvanično obezbeđenje. Čisto da ne može tek tako neko da ušeta u bolničke prostorije i raspituje se za njeno zdravlje. A bilo je gužve ispred bolnice. Dolazili su i novinari i fanovi, pa je mera bezbednosti morala da se podigne na viši nivo. Breni je posle pretrpljenih povreda za oporavak najvažnije da ima svoj mir - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

Lepa Brena

- Ona je sve vreme dobro raspoložena jer ima podršku svojih najbližih, koji joj pomažu da i psihički i fizički prebrodi ovu krizu. Fanovi je takođe bodre na društvenim mrežama, a i mediji su pažljivo prenosili informacije - zaključuje izvor.
Kad je puštena na kućno lečenje, Brena se vratila u hotel u Novom Vinodolskom, gde će ostati do 8. avgusta, kad joj je zakazana prva kontrola.
U hotelskom kompleksu nema potrebe za policijskim nadzorom, već je okružena privatnim obezbeđenjem.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP