Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NA HUMANITARNOJ VEČERI

BRUKA: Starlete se tukle zbog biznismena!

Autor: A. Radojević | 28.03.2014 - 19:00:00h | Komentara: 7

Starlete Anastasija Buđić i Kristina Spremo izazvale su skandal u jednom beogradskom klubu na humanitarnoj večeri za malu Anđelu Janković, koja se bori sa tumorom na mozgu. One su se naočigled brojnih gostiju potukle zbog modelsicinog dečka Dejana Popovića Tigra! Kako saznajemo, nakon verbalnog sukoba, Kristina je prišla Anastasiji i počupala je za kosu, a na kraju te tuče njih dve su ostale bez nekoliko pramenova nadograđenih vlasi!

Zavodnik: Žene se bore oko Tigra

Zavodnik: Žene se bore oko Tigra

 - Nisam ni sanjala da bi moglo tako nešto da mi se desi na humanitarnoj večeri u „Sinemi“! Ona je prošla pored mene, približila se i nešto je komentarisala, više se ni ne sećam šta. Kada sam je pogledala, prišla je, uhvatila me za kosu i počela da me čupa i vređa. Uopšte mi nije jasno to neartikulisano ponašanje! Možete da pitate dvadesetoro ljudi koji su bili tamo, oni će vam potvrditi da je prva skočila na mene i da su ostali počeli da nas razdvajaju. Zatim je došlo obezbeđenje, koje ju je, koliko sam uspela da vidim, izvelo iz kluba. Ona je davno pokušala da bude u vezi sa mojim dečkom, ali u tome nije uspela. Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Očigledno je da imam ono o čemu ona mašta - kaže Anastasija i dodaje da će tužiti Kristinu.

Tvrdi  da je  Anastasija  bila  drogirana:  Kristina

Tvrdi da je Anastasija bila drogirana: Kristina

 - Razmišljam sa svojim timom advokata da je krivično gonim. Očigledno je da je tendeciozno došla jer je čula da ću biti tu. Moraću da uzmem obezbeđenje da ide sa mnom jer ovo nije normalno. Zamoliću poznate ličnosti u pokušaju da prave projekte na svojoj grbači, a ne na mojoj - izjavila je članica grupe „Models“ za naš list.

Ne može nam  niko ništa:  Anastasija  i Tigar

Ne može nam niko ništa: Anastasija i Tigar

 Kada smo ovim povodom pozvali Kristinu, ona nam je ispričala drugu verziju priče!
- Nisam se tukla, mene je napala Anastasija. Krenula sam ka izlazu i ona mi je onako pijana ili drogirana dobacila nešto, ne sećam se više šta. Počela je da me vuče za glavu i ja sam je odgurnula, a onda me je počupala. Ne znam koji je njen problem. Slala mi je i ranije preteće poruke. Mislim da sumnja da se sviđam njenom dečku, žena nije normalna. Ja sam nakon toga bila na VMA i u policiji i podneću prijavu. Neću odustati od toga - izjavila je Kristina za „Alo!“.
Inače, Kristina Spremo je po zanimanju manekenka, a javnosti je postala poznata učešćem u rijalitiju „Parovi“, kao i slikanjem za naslovnicu muškog časopisa CKM. Manekenka je u žižu javnosti dospela i prošle godine, kada je njen otac Spasoje pronađen mrtav sa nevenčanom suprugom u stanu na Dedinju.

Seksi Sandra: Jedva sam ih razdvojila!

Pevačica Seksi Sandra, koja se te večeri bila u klubu, tvrdi da je Kristina prva napala Anastasiju i da ih je ona jedva razdvojila.
- Ta devojka je prošla pored našeg separea i nešto dobacila Anastasiji, koja joj je uzvratila. Onda je ona nasrnula na Anastasiju i počela da je čupa. Počela sam da ih razdvajam, ali je to bilo veoma teško. Odmah se umešalo i obezbeđenje, koje je očigledno tu devojku izvelo iz kluba, jer je više nisam videla. Imam ogrebotinu na ruci, ali ne znam koja mi je od njih dve napravila - izjavila je Sandra za „Alo!“.


Tigar: Obe su me zvale posle incidenta!

Kako se spekulisalo da su se Anastasija i Kristina potukle zbog biznismena Dejana Popovića Tigra, pozvali smo ga, a on je potvrdio naša saznanja.
- Zvale su me obe, ja nisam sinoć bio tamo. Istina je sve. Prvo je Kristina udarila Anastasiju. Vi znate da sam u vezi s Anastasijom - izjavio je Popović, a na pitanje zbog čega su njih dve u sukobu, odgovorio je:
- Očigledno je da tu postoje simpatije u više smerova!
Na pitanje da li će ovaj incident uticati na njegovu vezu sa Anastasijom, Dejan nam nije odgovorio.

I Tijana i Sanja se tukle zbog Tigra!

Pre tri godine desio još jedan sukob, i to između Tijane Stajšić, tadašnje devojke Dejana Popovića Tigra, i njegove bivše devojke Sanje Papić, i to u klubu koji je on otvorio. Naime, Dejan je tada došao sa Tijanom, a kada se pozdravio sa Sanjom, bivša mis je poludela zbog toga. Kako se tada spekulisalo, Stajšićeva je jako uhvatila Papićevu za ruku, a zatim ju je silovito odgurnula od svog dragog, rekla joj da pazi kako se ponaša i u besu istrčala iz lokala. Popović je zatim krenuo za svojom dragom i ubrzo su rešili nesuglasice.

Poslednji komentari
  • doktor Vreme: 29.03.2014 06:32h

    to se zove borba za cvetka

  • posmatrac Vreme: 29.03.2014 06:35h

    podrzavam kristinu.. nego sta rade s ovim starim tigrom kamatarom

  • silvija Vreme: 29.03.2014 10:45h

    a sto je on lep! pravi macan :P

  • gole Vreme: 29.03.2014 11:22h

    Ne razumem šta nije u redu sa mojim komentarom,jeli zato što sam pitao ko su te dve ženske

  • Ludi ja Vreme: 29.03.2014 11:28h

    Ma nema da nema krem srpskog drustva ocvali "biznismeni" i raspale sponzoruse , kao VIP osobe ove nazovi drzave.Blago nama kada nam takvi kroje kulturu i javni zivot ....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP