Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VENDI UZVRAĆA UDARAC

Bubamara je napumpani klovn!

Autor: S. Arsić - I. Gajić | 18.01.2015 - 13:30:00h | Komentara: 5

Nakon što je Dara Bubamara rekla da je Vesna Vukelić Vendi transvestit posle čijih se izjava uvek sita ismeje, crnokosa pevačica rešila je da iznese svoje mišljenje o Novosađanki. Kako je za naš list rekla, u suštini je ne povređuju Darini komentari jer joj ona liči na napumpanog klovna kojeg je napao demon bluda. I to nije sve! U specifičnom maniru, rečnikom koji je malo teže razumeti, Vendi nastavlja...

Vesna Vukelić Vendi

Ona je dokaz da se od živog bića može dobiti klovn koji se šunja po žurkama i traži jaja da bi žonglirao: Vendi | Foto: Zoran Lončarević

- Već sam rekla da je Daru Bubamaru napao demon bluda. To je jedan od 42 demona koji napadaju ljude. Taj demon ima i svoju sabraću u njoj! Uverio nas je kako je moguće od živog bića dobiti napumpanog klovna koji se šunja po zabavama i traži jaja da bi žonglirao. Pošto ne može da ih nađe u slobodnoj prodaji, ona oko jaja obleće kao papadać sa svim tim helijumom u sebi. I moj muški mozak isto tako reaguje na njenu pojavu. Dakle, i ja i ovi sa jajima znamo da uzmemo iglu i probušimo je - izjavila je za naš list Vendi.
Sve to zato što je Dara nedavno u jednom nedeljniku komentarisala Vesnine izjave uz obrazloženje da je zlobna.

- Ona je trandžolinka! Na stranu što ima zlobne komentare, ume da bude duhovita. Uvek volim dobro da se nasmejem, posebno dok putujem, jer mi je tada najdosadnije. Pošto ne može da me povredi, onda se sita ismejem i hvala joj na tome. Neka samo nastavi - rekla je plavokosa pevačica, koja će posle ove Vendine izjave svakako imati o čemu da razmišlja ili čime da se zabavlja.
Inače, koleginice su se prvi put preko medija posvađale kada je novosadska pevačica prokomentarisala da je ponosna jer je jedina koja je pevala gej populaciji, na šta se Vukelićeva pobunila i nazvala je lažovom.

Dara Bubamara

Ona je trandžolinka! Na stranu što ima zlobne komentare, ume da bude duhovita, kaže Dara Bubamara | Foto: Rajko Ristić

 
- Smešna je Buba Darina izjava, jer svi dobro znaju da sam ja bila prva koja je pevala u tom gej klubu, mnogo pre nje. Jedno je pevati, a drugo zadovoljiti. Čim ju je Boki 13 izbacio iz emisije, znači da ne zna da zadovolji geja. On je merna jedinica, ko njega zadovolji, prošao je dalje - rekla je tada Vukelićeva.
Poslednji komentari
  • Karaklizma komunizma Vreme: 18.01.2015 17:32h

    Obe bi bile sramota Srbije, kad bi Srbija uopste vise znaza za sramotu!

  • Paparaco Vreme: 19.01.2015 05:30h

    Koja intelektualna gromada. Nedokazana.

  • jasmina Vreme: 19.01.2015 11:16h

    Boze pa nezna se koja je gora od vas dve

  • Lila Vreme: 19.01.2015 16:14h

    Ne zaludjujte ovaj jadni narod na Tajlandu strani drzavljani ne mogu da budu vlasnici nekretnine tj zemlje a doticna je mogla samo da je zakupi na 99 god a inače zakup je jeftiniji nego u Bg a o zivotnom standardu da ne govorimo za dz :-)

  • lola Vreme: 20.01.2015 07:19h

    Aleksandre, logičnije je da se kaže u Tajlandu, jer to nije ostrvska zemlja.Nalazi se na poluostrvu isto kao npr.Italija pa niko ne kaze bio sam na Itali.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP