Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KARAĐORĐE:

Čabarkapa je pedofil koga štiti policija!

Autor: S. A. | 05.08.2013 - 23:15:00h | Komentara: 4

Drama u porodici bivše farmerke Ljube Pantović se nastavlja, pa je njen bivši suprug Karađorđe Subotić posle izjave da će prihvatiti dete koje je Aleksandar Čabarkapa napravio njegovoj starijoj ćerki, okačio na društvenoj mreži fotografiju budućeg zeta koji je u društvu svojih prijatelja i okarakterisao ga kao pedofila.

Isprozivan: Aleksandar Čabarkapa sa najbližima

Isprozivan: Aleksandar Čabarkapa sa najbližima

- Piromani... Sa leve strane šef mafije M. M., pa nabeđeni kriminalac, pedofil Čabri, Čabrijev brat narkoman i heroindžija i čuveni N., palitelj i izvršilac svih paljenja u poslednjih godinu dana - napisao je Ljubin bivši suprug ispod fotografije koju je podelio putem Fejsbuka.

Zabrana

U želji da čujemo komentar Čabarkape, pozvali smo ga, a on nam je rekao da ima drugu liniju i da ga zovemo za pet minuta, ali nam se nakon toga više nije javljao, kao ni Karađorđeva ćerka Aleksandra, dok nam je Ljubin dever Srba Subotić rekao da je pomenuta fotografija prosleđena i policiji.

Karađorđe Subotić

Karađorđe Subotić

- Znam da je Karađorđe okačio tu sliku, namerno je to napisao jer je sve to istina. Taj čovek (Čabarkapa) ima debelu zaštitu, i to iz policije, gde i radi njegov drug sa slike. Mi smo tu sliku prosledili u gradski MUP da organi vide s kim se Aleksandar druži, ali još niko nije reagovao. Mnogo čudnih stvari se događa, ne mogu da verujem da njega neko štiti. Živi sa dve žene i niko ne reaguje, da je bilo ko drugi, bio bi odmah uhapšen, ali ne i Čabarkapa, koji ima zaštitu - rekao nam je Srba i dodao da je bio u socijalnom zbog lažne prijave da su on i njegov brat tukli trudnu Aleksandru.


Srba Subotić

Srba Subotić | Foto: P. Marković

- Bili smo u socijalnom jer smo lažno prijavljeni da smo tukli Aleksandru, a ona vrlo dobro zna da nju niko pipnuo nije. Previše slučajnosti, naročito ako se uzme u obzir da njegov drug radi u policiji. Preko njega je i podneo lažnu prijavu. Socijalno će sada odlučiti kako će da reaguje - kaže Subotić.

Poslednji komentari
  • Mile Vreme: 06.08.2013 00:45h

    Ovaj karadjordjevic bruka casno ime,umesto da resava sta ima sa tim buducim zetom on sada ubacuje neke druge i siri prici. ja mislim da su se to sve dogovorili da postanu poznati zbog farme i oko toga se sve vrti.

  • klokan Vreme: 06.08.2013 09:55h

    zemljace jesi ti cuo za prangiju,ovaj ti spavo sa zenom dobro j.... nju ali za cerku?

  • Mile Vreme: 06.08.2013 17:11h

    Ma geni su to iver pada tamo gde je klada. Nije on zasluzio ime koje nosi jer da je na djordja bio bi junak, ovako oni uzimaju pare na foru kao svadjau se pa se mire pa glume ludilo,stvarno talpog , dno ljusdkog drustva. najbolje ih je ona karikator opisala . Kaze samo jos nije bio sa djordjem i srbom pa da zatvori krug , to je moderno evopski...

  • dragana Vreme: 06.08.2013 18:41h

    dajte bre ljudi sta nas briga njihov zivot....daj malo da zivimo svoj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP