Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KALUĐERIČKA SAPUNICA PRERASTA U TRAGEDIJU

Čabarkapa: Karađorđe
je pretukao trudnu ćerku!

Autor: D. Petrović | 18.07.2013 - 13:01:00h | Komentara: 15

U porodici Ljube Pantović strasti se ne smiruju, te je nakon informacije da će se njen bivši muž odreći ćerke bodi-bilderkin bivši dečko Aleksandar Čabarkapa otkrio da je susret njegove trudne devojke Aleksandre Subotić sa ocem Karađorđem prošao loše i da su je i on i stric tukli u utorak uveče.

 Čabarkapa i Aleksandra / Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Tvrde da čekaju bebu: Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić / Foto: Oksana Toskić Copyright by ALO!

Zabrana

 

„Najpre ju je u stomak šutnuo
Srboljub Subotić, a potom i njen otac. Njoj je tada pozlilo, zabolela su je pluća i stomak i Karađorđe je otišao po vodu. Ona je to iskoristila i pobegla iz kuće bosa“

- Kada ste vi u utorak otišli iz njihove porodične kuće, nakon razgovora sa ocem Karađorđem, sa kojim se i pomirila, Aleksandra je krenula u moj stan u Sarajevskoj. Međutim, oni su je zvali da se vrati, a potom su u kući pokušali da je vežu lisicama. Tom prilikom, najpre ju je u stomak šutnuo Srboljub Subotić, a potom i njen otac Karađorđe. Njoj je tada pozlilo, zabolela su je pluća i stomak i Karađorđe je otišao po vodu. Ona je to iskoristila i pobegla iz kuće bosa. Tada me je nazvala i ja sam je odvezao u bolnicu. Tamo su joj konstatovane lakše povrede - počinje priču Čabarkapa, dok Aleksandra, koja nije želele sama da ispriča šta se dogodilo, sve potvrđuje.

Aleksandra Subotić

Izveštaj lekara specijaliste iz Urgentnog centra *Kliknite za uvećanje

Karađorđe i Aleksandra

Karađorđe i Aleksandra ispred njegove kuće

 

- Istina je da sam trudna, ali sam takve konstitucije da
mi se stomak još uvek ne
poznaje - Aleksandra

- Ja ne želim da ih prijavim policiji jer oni su ti koji mene prijavljuju. I nisam išao da se obračunavam sa njima jer znam da čim bih ušao u ulicu, oni bi me prijavili za ko zna šta - priča Aleksandar Čabarkapa, a Aleksandra tvrdi da je za sve kriv njen stric Srboljub Subotić.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović

 

Aleksandra: Mama

će se vratiti tati!
Prilikom razgovora, Aleksandra Subotić otkrila je i da njena majka Ljuba namerava da se vrati njenom ocu Karađorđu.
- Ljuba će se sigurno vratiti Karađorđu, a on će joj sve oprostiti - tvrdi njihova ćerka, dok Aleksandar Čabarkapa govori da je Ljuba ljubomorna na svoju ćerku.
- Ljuba je samo ljuta, ali proći će je, ona je ljubomorna na Aleksandru, ništa više - mišljenje je Čabarkape.

- Za sve je kriv Srboljub. Karađorđe me se nije odrekao i neće to učiniti, to samo Srba priča. Evo, Karađorđe me je danas već tri puta zvao da se pomirimo. Moj otac i ja smo se i ranije svađali, malo se i potučemo, pa se pomirimo. Tako će biti i ovog puta, jer me on voli - priča Aleksandra, koja je ovom prilikom potvrdila svoju trudnoću sa Aleksandrom Čabarkapom, što je dokazano i lekarskim nalazima koje su nam juče predočili.

- Istina je da sam trudna i to niko nije sporio. Ja nisam htela da potvrdim, ali sada možete i u papirima iz bolnice da vidite, jedino što sam takve konstitucije da mi se trudnoća još uvek ne poznaje. Inače, ušla sam u peti mesec pre nekoliko dana - ispričala je Ljubina i Karađorđeva ćerka.
U želji da saznamo šta o svemu ovome misli Ljuba Pantović, pozvali smo je, a ona nam je kratko poručila:

- Sa vama, kao i ni sa kakvim takozvanim novinarima, neću pričati - rekla je Pantovićeva, dok je Srboljub Subotić odbio da govori za naš list.

Srba Subotić

Odbio da govori za „Alo!“: Srboljub Subotić | Foto: Petar Marković

Aleksandar: Subotići mi nameštaju Aleksandrino silovanje!

Kao razlog za napad na njegovu trudnu devojku Aleksandru, Čabarkapa navodi da su je otac i stric tukli jer nije želela da ga prijavi za silovanje.
- Karađorđe i Srboljub su zvali Aleksandru da se vrati jer su se dosetili da bi ona mogla mene da prijavi za silovanje. Pokušavali su da je ubede da ode u policiju i da kaže da sam je pre više od pet meseci silovao i da je ostala trudna. Pošto ona nije htela da me prijavi, oni su je tukli. Inače, sa bebom je sve u redi i biće sin - priča Aleksandar Čabarkapa.

Poslednji komentari
  • MrX Vreme: 18.07.2013 13:53h

    Kol'ki je ovaj istetovirani kepec, kad je riba veća od njega!? A o njegovim kompleksima govore sve činjenice...više žena, veliki automobil, tetovaže, polusvet...kakav profil za Žandara!

  • nadica Vreme: 18.07.2013 14:48h

    Ovo sve je dno dna, kako akteri, tako i ova drzava. Ne mogu da verujem da po sluzbenoj duznosti nije pokrenuta krivicna prijava protiv onoga ko zavodi maloletnicu; da mala, ako je trudna, nije izbacena iz skole; da Centar za socijalni rad nista nije preduzeo; da produkcija Farme nije obavestila majku i povukla je sa Farme .... Mada, kakva je to zena, koja je bila u braku sa prestupnikom, a zatim je bila i sa deckom koji je bivsi robijas i pri tome u braku sa troje dece!!! I jos svima soli pamet . SKANDAL.

  • Zoran Vreme: 18.07.2013 14:59h

    Fini neki ljudi...

  • laks Vreme: 18.07.2013 15:52h

    dokle cemo vise citati o ovom svemirskom otpadu daj te majko mila alo! pa ovo je ispod svacijeg nivoa

  • jovan Vreme: 18.07.2013 16:35h

    Nemojte to vise da radite, nemojte podgrevati zlu krv zarad nejasnih motiva i interesa. Ljudi, kada se ovi sutra porokaju, ko ce biti odgovoran za to ?! Mislite malo o tome.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP