Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KLAUDIJA VEĆ NEKO VREME NE POSEĆUJE MUŽA U PRITVORU I NE ODGOVARA NA PISMA

Čabarkapina supruga
hoće da se razvede?!

Autor: Sanja Arsić | 26.11.2013 - 09:02:00h | Komentara: 9

“Kaluđerička sapunica” se sve više se zahuhtava, a Klaudija Čabarkapa je odlučila da izađe iz svega toga i, kako “Alo!” saznaje, planira da podnese zahtev za razvod od supruga Aleksandra! Naime, zakonita Čabarkapina supruga do poslednjeg trenutka nije verovala da je maloletna Aleksandra S. trudna i kada se ćerka Ljube Pantović porodila, Klaudija je rešila da stavi tačku na svoj brak.

Klaudija Čabarkapa

Klaudija i Aleksandar Čabarkapa su se venčali ove godinei imaju četvoro dece

Kaluđerička sapunica

 

„Ona do poslednjeg trenutka nije verovala da je Aleksandra trudna, a kada je čula da se porodila, odmah je rešila da okonča svoj brak”, priča naš izvor

- Ona nije verovala da je mala Aleksandra trudna, mislila je da namerno plasira tu priču kako bi se osvetila Ljubi, čak joj je i u kuću dolazila i pričala joj da ne naseda na novinske napise, da su ona i Saša to smislili kako bi povredila majku, koja je u tom momentu bila u rijalitiju. Aleksandri je stomak bio neprimetan, tako da je Klaudija iskreno verovala da između njenog muža i maloletne devojke nema ništa, pogotovo što se sve to dešavalo dok je i ona bila u drugom stanju.

Čabarkapa i Aleksandra Subotić

Trenutno rastavljeni: Čabarkapa i Aleksandra S. (17) | Foto: Oksana Krutenjuk

Kada je čula da je Čabarkapa postao tata, rešila je da okonča brak, bez obzira na to što ima četvoro dece sa njim. Inače, donedavno ga je posećivala u pritvoru i svaki put dovodila drugo dete, jer nije mogla da ih dovodi sve u isto vreme. Kako se Karađorđeva ćerka porodila i na svet donela devojčicu, Klaudija ne odgovara na pisma svog supruga niti ga posećuje. Mnogo je povređena i ne zna kako će deci da objasni situaciju u kojoj se našla - priča nam izvor blizak porodici Čabarkapa i dodaje da je najviše povredilo to što je maloletnu devojku primila u svoju kuću i vodila o njoj računa kada su joj i mama i tata okrenuli leđa. Inače, bivši dečko Ljube Pantović je i dalje u pritvoru do okončanja sudskog postupka.

Bivši dečko Ljube Pantović je i dalje u pritvoru do okončanja sudskog postupka

- Kada je počela cela medijska pompa oko Saše, Ljube i Aleksandre, Klaudija je bez problema primila malu u kuću i vodila računa o njoj, hranila je, prala joj stvari, nazivala je prijateljicom, ne znajući da ona nosi dete njenog muža. Mislim da je obavestila Aleksandrovog advokata o odluci o razvodu - kaže nam dobro obavešteni izvor.

U želji da čujemo komentar još uvek zakonite Čabarkapine supruge, pozvali smo je, ali je do zaključenja broja ostala nedostupna.

Ljuba Pantović

Još nije videla unuku: Ljuba Pantović

Klaudija na lekovima za smirenje?!
Supruga Aleksandra Čabarkape je u trenutku kada je čula da se Aleksandra S. porodila doživela šok i počela je da pije lekove za smirenje.
- Mnogo joj je teško sve to palo. Ima sa Sašom četvoro dece, nije lako, bila je sve vreme uz njega, tolerisala mu sve i svašta i dešava se da on dobije dete sa maloletnom devojkom koju je ona primala u svoju kuću. Kako bi zbog dece ostala pribrana, pije lekove za smirenje - kaže nam izvor blizak gospođi Čabarkapa.

Poslednji komentari
  • djordje Vreme: 25.11.2013 18:21h

    pa kad joj nisi verovala da je trudna ,sto bi joj verovala da se porodila...

  • ana Vreme: 25.11.2013 18:33h

    Draga gospodjo,ne mozes optuzivati samo Alexandru,tvoj muz je stariji od nje,pa mogao bi odgovarati pred sudom zbog zavodjenja maloljetnice.Pruzila si joj dom I pomagala,to je lijepo od tebe,ali mi nije jasno da kao zrela zena nisi mogla primjetiti da se nesto desava?A sada I od Ljube momak u pritvoru?Ma jadna je Alezandra, a bebice mi je izuzetno zao,jer ovde nema osobe koja je dovoljno zrela za svoje godine.Zaista tuzno!Povlacenje imena po novinama I to na ovakav nacin,normalan covjek bi se klonio ovakvih stvari.Tuzno da je majka Ljuba neodgovorna,a I svi ostali sa njom.Nego kako djeci objasniti sto je tata u zatvoru?

  • Mina Vreme: 25.11.2013 19:05h

    Stvarno ne znam zasto, bas je fin ovaj momak Cabarkapa, milina ga videti... pleni svojom pojavom i plemenitim postupcima, ziva steta! Toliko sitne dece, a u zatvoru - bas mu nije lako, jos sad i razvod... ne znam kako ce on to intelektualno podneti (a emotivno tek...) Sreca pa je on jedna takva moralna gromada, pa ce iz svega izaci osnazen (a mozda usput napravi jos koje sitno detence gde stigne, tek da ovih sestoro ne bude samo...)

  • daca Vreme: 25.11.2013 20:02h

    razvod i alimentacija. i da joj ostavi stan na koriscenje sa decom. i tacka.

  • maja Vreme: 25.11.2013 21:28h

    ma da nista nije znala, verovatno ni da je njen muz bio u vezi sa njenom majkom

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP