Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJUTA ŠTO VIŠE PROSTORA U MEDIJIMA DOBIJA FOLK ZVEZDA

Cakana: Dosta mi je Seke Aleksić!

Autor: S. Arsić | 02.03.2014 - 08:25:00h | Komentara: 3

Pevačici Dragici Radosavljević Cakani smeta medijska pažnja koju ima Seka Aleksić, pa se na snimanju „Grand šoua“ požalila da nikome nije zanimljivo to što ona ima novu frizuru, dok je njena koleginica u žiži javnosti zbog svake sitnice - kad se ošiša na kratko, kad se ofarba, kada ima novog ljubimca, kad ide u teretanu...

U svakoj šali ima malo istine...

U svakoj šali ima malo istine... | Foto: Rajko Ristić

Naime, dok je Cakana čekala svoj red za nastup na sceni “Granda”, prišao joj je jedan novinar i zatražio intervju, a ona mu je uz osmeh rekla.


- Šta ja imam da vam kažem kada je vama zanimljivo samo da li se Seka ošišala, da li se Seka ofarbala, da li je Seka ovo ili ono - rekla je pevačica, ne obraćajući pažnju na mnogobrojne novinare koji su u tom momentu stajali pored nje, a zatim se popela na binu.

Kada smo pozvali Cakanu da nam objasni zašto joj smeta to što Seka ima veću medijsku pažnju od nje, ona tvrdi da se samo šalila na račun svoje frizure jer sada i ona i Aleksićeva imaju istu dužinu kose, iako se Radosavljevićeva prva ošišala na kratko.

Ja samo pevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciram...

Ja samo pevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciram...

- Seka je super, nemam nikakav problem s njom, u stvari, ja ni sa kim nemam problem. To je bila šala na konto moje frizure, moje kratke kose... Nemojte praviti problem tamo gde ga nema - bila je kratka pevačica.


Pokušali smo da saznamo da li Seka zamera starijoj koleginici to što ju je prozvala, ali je ona do zaključenja ovog broja „Alo!“ bila nedostupna za komentar. Kako smo saznali, Seka je već nekoliko dana u inostranstvu, gde ima nastupe.
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 02.03.2014 08:49h

    Cakana, doci ce i njoj *nova Seka*,mladja, bujnija,sa boljim grlenim mogucnostima...ti sad treba ba si ozbiljna pevacica...zena...stagod...ili stvarno hoces da pustis slike nekog deela svoga tela na fejsbuk ..i tako to...

  • Mirjana Vreme: 02.03.2014 11:20h

    Ma boli Seku onaj pramen što ga je ošišala za Cakanu i sve one druge.

  • borđija Vreme: 02.03.2014 12:03h

    Cakana se malo zaletela, zaboravila je koliki Seka ima utjecaj u pojedinim novinama. Njen blog je postao svetilište za neuke, a frizura nema mnogo veze sa popularnošću. Seka koristi tuđu pamet za vlastitu promociju, a kad netko na takav način stiče popularnost, onda je to nedostatak elementarne kulture !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP