Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FELIKS PRIZNAO DA SE SA PEVAČICOM VIĐAO U PRŽNU

Ćazim: Bio sam sa Anom Nikolić u hotelu!

Autor: Dijana Petrović | 18.08.2013 - 00:20:00h | Komentara: 10

„Ne znam za jahtu, možda je bila u mom društvu. Ja imam veliko društvo. A od hotela, viđali smo se u ‚Maestralu‘, kaže Osmani za „Alo!”

Podnosi tužbe:  Ana Nikolić

Viđali se: Ana Nikolić | Foto: Rajko Ristić

Izgleda da Mandi Popović nije toliko zasmetalo što ju je Ana Nikolić imitirala u restoranu, kao ni što se, navodno, pevačicina drugarica viđa sa popularnim biznismenom Feliksom, već je, vrlo verovatno, glavni razlog batinanja bio što se „devojka od čokolade” viđala sa Ćazimom Osmanijem u hotelu „Maestral”, što nam je on lično potvrdio. A osim u ovom ugostiteljskom objektu, priča se da su se viđali i na njegovoj jahti, međutim, Osmani tokom jučerašnjeg razgovora nije bio siguran da li je Nikolićeva bila gost i na njegovom brodu.

Viđali smo se: Ćazim Osmani

Viđali smo se, ali ne znam da li je bila i na mojoj jahti: Ćazim Osmani

 
- Nisam siguran da je Ana bila na mojoj jahti. Ne mogu da se setim. Je l vam ona to rekla? - pitao nas je na početku razgovora Ćazim, koji nikako nije mogao da se seti da li se sa Nikolićevom viđao na svom plovilu koje je usidreno u marini u Budvi. Međutim, kontroverzni biznismen i plejboj tvrdi da su se pevačica i on viđali u hotelu:
- Ne znam za jahtu, možda je bila u mom društvu. Ja imam veliko društvo. A od hotela, viđali smo se u „Maestralu” - rekao nam je Feliks tokom jučerašnjeg razgovora.

Voli da bije srpske pevačice: Manda Popović

Ljubomorna devojka: Manda Popović

O njihovom sigurnom susretu u hotelu „Maestral” i ne tako sigurnom na njegovoj jahti, pozvali smo za komentar i pevačicu Anu Nikolić, koja nam je zapretila tužbom:

- Apsolutna laž i dezinformacija, a svako plasiranje takvih lažnih informacija, biće predmet moje tužbe - izjavila je Nikolićeva za „Alo!” preko svog portparola.
Podsećanja radi pevačica Ana Nikolić pretučena je 9. avgusta, kada je u njenu sobu u hotelu „Maestral” došla Manda Popović i fizički nasrnula na nju. Najpre se spekulisalo da Nikolićeva imitirlala Popovićevu prethodne večeri u jednom restoranu gde su sedele svaka sa svojim društvom, te da je to bio povod batina. Međutim, pevačica je ubrzo otkrila da ju je Popovićeva tukla, kako bi saznala ime Anine drugarice koja je u vezi sa navodnim Mandinim dečkom Ćazimom.
 

Poslednji komentari
  • Goja Vreme: 18.08.2013 01:02h

    Tako one znaci zaradjuju! Ova, Bekvalac i jos mnoge, sve je to prikrivena prostitucija, a ovamo kao nastupaju, pevaju! Nemoral na sve strane! Neka je sramota svaku srpkinju koja petlja sa klanom Osmani! Nek se informisu u tekstovima Domagoja ko su oni! Mada, kad razmislim, znaju one to i dobiju neki aj fon ili blu tut

  • Tika Vreme: 18.08.2013 03:13h

    Nije moguće Ana je nevina !

  • hromi daba Vreme: 18.08.2013 05:49h

    Svi su u zabludi samo je Ana u pravu, kako bi se ona mogla naći u šesnaestercu Ćazima Osmanija ? Čista glupost ! Ona nikada ne bi zarad para prodala svoj "karakter" Sva je pa naivna (i neobaveštena kao Koštunica) pa joj nije jasno kako je smeštaju u neke hotele i jahte sa Ćazimom, a ona ga i ne poznaje. Isto je tvrdila i Nataša Bekvalac. Dakle, ipak je istina da naše estradne zvezde (ne sve) imaju svoju cenu, kolika je ona to samo znaju povlašteni !

  • momazver Vreme: 18.08.2013 06:22h

    nemojte ljudi ko boga vas molim. doticna spada u skolsku lekltiru svakog biznismena,tako kazu, u svakom hotelu...i ne samo hotelu....i nije jedina,neke citaju u hotelima po inostranstvima..a i lepo je kad su nam biznismeni nacitani

  • miki Vreme: 18.08.2013 08:34h

    Ana Nikolić je velika institucija i ima portparola. Zemljo otvori se.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP