Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALBANSKI BIZNISMEN SE UPLAŠIO BIVŠE

Ćazim krivično goni Mandu

Autor: B. Radulović | 26.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Albanski biznismen Ćazim Feliks Osmani prijavio je policiji bivšu devojku Mandu Popović jer je pretila njegovoj sadašnjoj devojci. Kako saznajemo, crnogorska lepotica je novoj izabranici poručila: „Izbijaću ti svaki zub pojedinačno da možeš lakše da mu p*šiš”.

U Beograd su često dolazili zajedno

U Beograd su često dolazili zajedno | Foto: Mitar Mitrović

Kako „Alo!“ saznaje, sve je počelo tako što je Ćazim, kako bi se pokazao kao frajer, jedne večeri pred gomilom drugih devojaka, među kojima je bila i njegova sadašnja, pozvao Mandu telefonom i uključio spikerfon, kako bi je svi slušali.


- Ćazim je postavljao pitanja Mandi, a svaki njen odgovor bio je propraćen smehom „publike“, koju je okupio. Kada je Popovićeva sutradan saznala kako je ismejao Ćazim, spakovala je kofere i istog momenta avionom iz Crne Gore doletela u Beograd. Manda je, tog 14. marta, upala u hotel, gde Osmani odseda i lupala na vrata njegovog apratmana u kojem je on uživao sa novom devojkom.

Boji se Crnogorke: Ćazim Osmani

Boji se Crnogorke: Ćazim Osmani | Foto: Goran Srdanov

Pošto nije hteo da joj otvori, čekala ih je u holu, ali su oni uspeli da joj pobegnu. Tada je odlučila da dođe do broja njegove devojke, posle čega joj je slala poruke u kojima joj, između ostalog, poručuje da će joj izbiti zube kako bi Ćazima mogla lakše oralno da zadovolji - kaže naš izvor blizak bivšim ljubavnicima.

To je ujedno bio razlog zbog čega je Ćazim dan posle nemilog incidenta otišao u policijsku stanicu i prijavio bivšu devojku zbog uznemiravanja. Manda će povodom čitavog događaja i pretnji koje je uputula Osmanijevoj novoj devojci biti saslušana na zahtev tužioca, a potom će biti poznato da li će protiv nje biti pokrenuta istraga. Do komentara aktera priče nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.
Podsećanja radi, Manda i Osmani su dugi niz godina bili u vezi, sa povremenim prekidima zbog njegovih avantura.

A nekada je gledao kao umiljatu macu:  Manda Popović

A nekada je gledao kao umiljatu macu: Manda Popović

Manda ga prijavila jer je tukao


U oktobru 2013. godine Popovićkeva je prijavila Osmanija da je pretukao u hotelskoj sobi u Beogradu, posle čega je pobegao u Nemačku. Ćazimov tadašnji advokat, pred sudom je odbacio ove navode i istakao:
- Ona ga je vređala, fizički nasrnula na njega i udarila ga. Tada je reagovao telohranitelj gospodina Osmanija koji je zaštitio svog klijenta. - rekao je Veljko Delibašić, međutim, nakon izvesnog vremena, Manda je promenila iskaz u policiji verovatno jer je htela Osmanija da zaštiti. Od tada, njih dvoje više nikada u javnosti nisu pričali o tome.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 26.03.2015 17:52h

    fini neki ljudi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP