Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALBANSKI BIZNISMEN ISPRATIO PEVAČICIN NASTUP U BEOGRADU

Ćazim opet juri Natašu!

Autor: Sanja Arsić | 25.05.2013 - 14:58:00h | Komentara: 0

„Stara ljubav zaborava nema“, izreka je kojom bi mogao da se opiše susret Nataše Bekvalac i Ćazima Osmanija, koji je u sredu uveče došao u Beograd kako bi ispratio pevačicin nastup.

Nataša Bekvalac

Osmani je naručivao skupa pića i ostao do kraja nastupa pop zvezde: Nataša Bekvalac

Naime, albanski biznismen koga su neko vreme povezivali sa novosadskom Barbikom, bio je gost na otvaranju splava „River“, gde je ona nastupala, a kako saznajemo, Feliks je došao sa prijateljima nešto posle ponoći i smestio se i VIP separe, gde je fotoreporterima zabranjeno slikanje.

- Nataša je oko jedan izašla na binu, a Ćazim je Nataša je oko jedan izašla na binu, a Ćazim je sa nekoliko prijatelja došao deset minuta pre toga i smestio se u VIP separe, gde nije dozvoljeno fotografisanje, takođe, mesto gde je bio smešten nije toliko upadljivo, tako da je malo njih i primetilo Ćazima. Za njegov sto bio je naručen šampanjac i viski, a primetio sam da su i on i društvo ostali su do kraja Natašinog nastupa - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

Naime, albanski biznismen koga su neko vreme povezivali sa novosadskom Barbikom, bio je gost na otvaranju splava „River“, gde je ona nastupala, a kako saznajemo, Feliks je došao sa prijateljima nešto posle ponoći i smestio se i VIP separe, gde je fotoreporterima zabranjeno slikanje.

ćazim

Slab je na panonsku Barbiku | Foto: Svet.rs

- Nataša je oko jedan izašla na binu, a Ćazim je sa nekoliko prijatelja došao deset minuta pre toga i smestio se u VIP separe, gde nije dozvoljeno fotografisanje, takođe, mesto gde je bio smešten nije toliko upadljivo, tako da je malo njih i primetilo Ćazima. Za njegov sto bio je naručen šampanjac i viski, a primetio sam da su i on i društvo ostali su do kraja Natašinog nastupa - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta.

Zanimljivo je da Bekvalčevoj ovog puta dečko Vladimir Vuksanović nije pravio društvo, pa su se pokrenule priče da se par posvađao, a kako je Nata izjavila za emisiju “Ekskluziv”, odmah po završetku nastupa ona je otputovala na Ibicu.

Vlada Vuksanović

Odsutan: Vlada Vuksanović | Foto: Petar Marković

- Verovali ili ne, čim završim nastup idem na aerodrom, putujem na Ibicu, a sa mnom će ići moja sestra i još šest drugarica. Pokazaćemo kako devojke umeju da uživaju - rekla je Bekvalčeva.

Osim albanskog biznismena, u pevačicinom nastupu uživali su i fudbaleri Partizana, Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac, Dado Polumenta, a Bojana Stojković, koja zbog operacije usana nije prisustvovala ovom događaju, pop zvezdi je poslala šampanjac.

U želji da čujemo komentare aktera ove priče, pozvali smo Natašu, ali i Ćazima, koji su do zaključenja broja ostali nedostupni.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP