Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OSMANI ZA ALO!

Ćazim: Pevačice me koriste, Sloba je bio čovek od ukusa!

Autor: Sanja Arsić | 12.03.2015 - 12:30:00h | Komentara: 6

Nakon što je objavljena vest da albanski biznismen Ćazim Osmani kupuje vilu Slobodana Miloševića na Dedinju, Feliks je odlučio da prvi put o toj temi priča za naš list, ali i razjasni da mu srpski političari nisu pomagali u izboru. Kako nam je otkrio, njemu se veoma dopao enterijer, ali je, osim nekretnine bivšeg predsednika, pogledao još nekoliko u istom naselju koje su mu zapale za oko.

Albanski biznismen tvrdi  da ga pevačice koriste i da  u Srbiji troši dosta novca na provod, posao i žene

Albanski biznismen tvrdi da ga pevačice koriste i da u Srbiji troši dosta novca na provod, posao i žene | Foto: Rajko Ristić

- Istina je da sam gledao kuću Slobodana Miloševića, ali pored te nekretnine pogledao sam još tri, koje su isto na Dedinju i koje mi se takođe dopadaju. Još nisam odlučio koju ću da kupim. Razumem da je medijima zanimljivo to što sam razgledao Miloševićevu vilu, ali vam ponavljam, pogledao sam još nekoliko.

Dopala mi se kuća bivšeg predsednika i mogu da kažem da je imao ukusa - kaže Osmani i dodaje da Milutin Mrkonjić nema veze sa njegovom investicijom.

- Upoznao sam Mrkonjića kod Šabana na slavi, ali on čovek nema veze sa mojim investicijama niti sa kupovinom kuće. Iskreno, mene ne zanima politika, već kakav je ko čovek. Mnoge srpske političare poznajem, ali mi nijedan ne pomaže kada je biznis u pitanju. Ja sam u životu sve sam stekao i tako će biti i u budućnosti. Beograd volim i često dolazim ovamo, kako zbog planiranja posla i kupovine nekretnina, tako i zbog dobrog provoda - kaže Ćazim.

Ove prostorije su ga oduševile

Ove prostorije su ga oduševile


S obzirom na to da je pomenuo da je bivšeg ministra upoznao preko kralja narodne muzike, pitali smo ga da li su nekada njih dvojica pričali i o Cuci.
- Šaban je mnogo dobar čovek i veoma ga cenim i poštujem. Čitao sam šta su sve pisali za njega i naravno da se nervira zbog toga. Mi imamo neke druge teme, ne pričamo o Cuci - izjavio je albanski biznismen i osvrnuo se na aferu sa Sanjom Maletić.

Sreli se na promociji,  a završili u provodu

Sreli se na promociji, a završili u provodu | Foto: Rajko Ristić


- I o tome se svašta pisalo, a ja se tim povodom nikada oglasio nisam. Neću ni sada da pričam o tome, ne bi bilo džentlmenski. Ona je dobar drug, poštujem je i to je to što se nje tiče - priča biznismen i hvali se da mnoge žene preko njega pokušavaju da se reklamiraju.

- Priča se da sam sa raznim ženama, ali više one pričaju nego što su bile stvarno sa mnom. Iskreno, ne mogu baš svakoj da kažem „ne“ - uz osmeh je prokomentarisao Ćazim.
- Moje srce nije ukrala nijedna, još. Nijednoj ne pripada. Govorim o sadašnjosti - dodao je on.

Toni i Ćazim dočekali jutro u kafani!

Muž popularne pevačice Dragane Mirković, Toni Bjelić, u utorak uveče je posetio jednu beogradsku kafanu sa Ćazimom Osmanijem, a kako saznajemo od izvora sa lica mesta, u njihovom društvu bilo je nekoliko zgodnih i mladih devojaka.
- Ćazim i Toni su u kafanu došli oko dva sata posle ponoći, i to sa velikim društvom. Bilo je nekoliko momaka sa njima, ali i devojaka, koje su cele noći đuskale oko njih. Bili su baš raspoloženi i veseli, naručivali su pesme, konobar je non-stop donosio nove ture pića. Dočekali su zoru u kafani - rekao nam je izvor sa lica mesta.

Poslednji komentari
  • kospa Vreme: 12.03.2015 13:14h

    Voli mali da se trpa po novinama pa to ti je jadne te pavacice sto se vidjaju s tobom!!!

  • saki Vreme: 12.03.2015 13:35h

    dali neki nas biznismen sme tako u albaniji da se provodi i uziva,a da ne pitam koliko je ljudi s kosova proterano zbog albanaca..

  • laik Vreme: 12.03.2015 23:16h

    E ima li jadnije zemlje od nase

  • tina Vreme: 13.03.2015 07:57h

    Jes...a s kim si ti bio, na kakav nacin, i kako si postao biznismen...ha. Pa ni jedna normalna devojka nebi trebala ni da te pogleda. Nista posteniji nisi.

  • BgBoy Vreme: 13.03.2015 10:33h

    Srbi još žive u "bratstvu i jedinstvu" i dok Srbi ne mogu na miru da odu na zadušnice na Kosovo ti isti kosovari uživaju po Beogradu! Baš lepo, a da li bi ja mogao tako da odem u Prištinu ili neki poznati srpski biznismen, e pa ne bi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP