Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNISMEN SE UDVARA UDATOJ PEVAČICI

Ćazim: Sanja, ljuljao bih te! (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 02.10.2014 - 09:30:00h | Komentara: 4

Odavno je poznato da je kontroverzni biznismen Ćazim Osmani, poznat po nadimku Feliks, slab na pevačice, a ovog puta bacio je svoju udicu na udatu pevačicu Sanju Maletić.

Naime, Osmani je Maletićevoj preko društvene mreže Fejsbuk poručio da bi je ljuljao i pevao joj samo da joj je u tom trenutku bio bliži.

Sanja Maletić

Sanja Maletić

 
Ćazimovo i Sanjino poznanstvo datira odavno, a dokaz tome jesu i komentari na pomenutoj društvenoj mreži, jer je pevačica biznismenu još u maju ove godine napisala na albanskom jeziku „zemra ime“, što u prevodu na srpski znači „moje srce“. Međutim, da je njihov odnos i te kako prisan, pokazao je Osmani, koji je prokomentarisao pevačicicu sliku pre nekoliko dana.
- Da sam bliže ljuljao bih te i pevao nina nana - napisao je Feliks ispod Sanjine fotografije na kojoj pozira u ljuljašci, a kako saznajemo njih dvoje su se upoznali na jednoj proslavi.

- Njih dvoje se poznaju odavno, a upoznali su se na proslavi na kojoj je Sanja pevala, a Ćazim bio gost. Njoj se veoma dopada što je Feliks jako galantan, a on je oduševljen kako ona peva. Redovno se dopisiju i čuju, ali koliko znam između njih dvoje nema ništa više od prijateljstva, jer je Sanja udata - kaže naš izvor blizak pevačici.

Očigledno je da su njih dvoje jako bliski, a da li će njihov odnos prerasti u nešto više, ostaje nam da vidimo.
Poslednji komentari
  • Mila Vreme: 02.10.2014 07:52h

    Cazim ima taliju i u zadnje vreme poslo mu za rukom svakeracija sa starijim "damama".Lepoj Mandi gospodja nije ni blizu.Cazimu opadaju kriterijumi.

  • esma Vreme: 02.10.2014 09:45h

    Ostavite vise na miru Cazima da bi se malo slegle strasti i da bi mogao u tisini doma svoga da se skrasi pored ,ne pevaljke,vec zene ,nije bitno da li je poznata, vec slicnog senzibiliteta i tako spozna pravu idilu bezuslovne ljubavi.Jer ove pevaljke mu samo mute vidike.Takav je moj dojam bez preterivanja ili uplitanja u Cazimov zivot.Kakve vise proslave mogu da pruze poznanstva ,kakva zasluzuju ljudi .

  • Groki Vreme: 02.10.2014 18:50h

    Na sta lici ova gospa.

  • nedjo Vreme: 03.10.2014 01:58h

    ćazim je idol nas mladih

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP