Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! DOŠAO U POSED PORUKA OSMANIJA I NEPOZNATE DEVOJKE

Ćazim: Srbi su ljubomorni na mene!

Autor: Ekipa VIP | 19.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 14

Ćazim Osmani konačno je otkrio kako mu polazi za rukom da osvoji svaku Srpkinju sa kojom stupi u kontakt - tako što pljuje naše muškarce.

Osvaja žene pljujući druge muškarce: Ćazim Osmani

Osvaja žene pljujući druge muškarce: Ćazim Osmani | Foto: Rajko Ristić

Iako se sa mnogim Srbima druži, to ga ne sprečava da o njima priča u negativnom kontekstu. „Alo!“ je došao u posed poruka koje je albanski biznismen razmenjivao na društvenoj mreži Fejsbuk sa devojkom A. K. u kojima pokazuje gnev prema muškom rodu, a sebe veliča kako je „pravi muškarac“.


- Ko je gori, Srbijanci ili Albanci - upitao je Ćazim novu devojku, a onda opleo po Srbima.

Ovako se udvara Ćazim...

Ovako se udvara Ćazim...


- Znam šta misle o meni. Ljubomorni su i mnogo me se boje. Boje se bez razloga. I u Podgorici, svi muškarci su teški foliranti i lažovi. Žene, svaka čast. Tamo su bolesni ljudi (muškarci), iskompleksirani i lažu puno kada je reč o ženama, ama baš svi lažu. Sutra da vide mene i tebe zajedno u Beogradu, odmah će se naći da pričaju kako su bili sa tobom i da si k*rva- napisao je albanski biznismen, a na konstataciju njegove devojke da o njoj nemaju materijala da pričaju loše, Osmani kaže:

Nedavno uživao  sa novom dragom  u Beogradu

Nedavno uživao sa novom dragom u Beogradu


- Pa, oni lažu čim vide neku ženu u važnom društvu ili sa važnim čovekom. Odmah počinju sa tim pričama. Hoću samo da ti kažem kakvi su lažovi - bio je uporan Feliks da dokaže devojci da Srbi nisu pravi muškarci.

Očigledno da je u ovakve baljezgarije poverovala Ćazimova nova izabranica, jer sada uživa sa njim u Beogradu.

Podsećanja radi, Ćazim Osmani ima prijatelje u Beogradu koji su srpske nacionalnosti, ali kada sedi i pije sa njima to mu očigledno ne smeta, a poznato je da je slab i na srpske devojke.

Bivša draga: Ana Nikolić

Bivša draga: Ana Nikolić | Foto: Zoran Ilić

Ćazim: Sa Anom Nikolić se čujem ponekad!


Ćazim Osmani je novoj devojci otvoreno pričao i o Ani Nikolić, sa kojom je bio u vezi, pa joj je tom prilikom priznao da mu se pevačica poverava i da su još u kontaktu.
- Čujemo se ponekad, onako informativno. Pričala je ona meni sve. Sada nemamo nikakav odnos, imali smo. Pričala mi je da ima nekog klinca i da ne zna šta će sa njim - napisao je Osmani, a onda u je A. K. u prepisci rekla kako se Nikolićeva viđala sa Vladom Mandićem i da je on nju otkačio jer je želela vezu sa njim.

Poslednji komentari
  • scoprii Vreme: 19.03.2015 09:29h

    Pa covek je upravu, nista lose nije rekao ,a vi bi da zakuhate...

  • feniks Vreme: 19.03.2015 09:40h

    Pre nego sto pocne onaj pravi oruzani napad na neku zemlju-naciju vodi se tzv. "specijalni rat". Taj rat je ustvari konstanta izmedju pravih velikih ratova... "pevacice" (mada nemam nista licno protiv doticnih) je forsirala jedna podkultura, pa se uz pomoc jednog "bizminismena" sa dozvolom za bavljenje teskim kriminalom, ta ista podkultura malo ruga jednom narodu. Za mene je ovo diktirana psiholoska operacija. Eh, Srbi mu zavide! Mo's mislit! Ne zavidim mu ni na krvavmom novcu ni na "devojkama". Nicija nije do zore. Pravi uposlen covek - vodi preduzece tj. proizvodnju i sedi u kancelariji vise od svakog svog radnika i nema vremena za balavrudiju nezrelost bilo koje vrste.

  • Peja Vreme: 19.03.2015 13:58h

    Ne bi se menjao sa Casimom za svo njegovo bogastvo, usao je u godine pa jedino sto mu je ostalo,da moze samo da prica. Sto to nije pricao dok su bili tu Zeljko, Joksa, Joca lako je njemu da pljuje kada kada uziva zastitu. Da li ce se oglasiti na twiteru kometarom neki od aktuelnih vlastodrzaca, kao kada je u pitanju leva kopacka-sumljam.

  • Miki Srbin iz RS Vreme: 19.03.2015 15:13h

    Bojimo te se,umro sam od straha!!!Naročito u Trebinju i Banjaluci,nemožemo da spavamo.Pa prijatelju prošetaj se malo i ovo što kuckaš izgovori glasno na ulici il kafani,gde ti volja.Brzo ćeš ustanoviti koliki je naš strah. Baš bi voleo da te sretnem i da me prepadneš,lako je kuckati sa ženetinama,papučaru jedan!

  • jasmina Vreme: 19.03.2015 16:11h

    Ko je bre ljubomoran, da li je ovaj normalan sta prica? Pa njega sasvim normalna devojka nece ni da pogleda, pogledajte mu facu pa sve vam je jasno, njega mogu da jure ove nase navodne pevaljke koje imaju samo 8 razreda, sto se prodaju za sitne pare pa sad on ismejave nase muskarce, sad kao on je neki muskarac fuuj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP