Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNISMEN NAKON LETOVANJA OSTAVIO MANEKENKU

Ćazim šutnuo Sandru!

Autor: A. R. | 18.07.2014 - 09:00:00h | Komentara: 20

Taman kada smo pomislili da se Ćazim Osmani skrasio pored manekenke Sandre Obradović, sa kojom je proveo čitava dva meseca u vezi, saznali smo da je biznismen nakon zajedničkog letovanja u Španiji stavio tačku na njihovu ljubav. Iako se bukvalno nisu odvajali neko vreme, kako naš izvor tvrdi, Ćazim sa Sandrom nije planirao ništa ozbiljnije.

Ćazim Osmani

Ćazim Osmani

- Ćazim i Sandra su dva meseca proveli zajedno, što u Beču i Pragu, a zatim i 10 dana na Majorki, i kada su se vratili sa raznoraznih putešestvija, on je rešio da raskine. U startu je Obradovićeva znala da sa njim može da ima samo letnju avanturu i ništa više od toga. Ona se njemu svidela samo fizički i tu je bila u pitanju samo strast. Nakon Majorke, on je otišao u Beč, a Sandra se vratila u Beograd.

Ponovo sama i „nezaštićena“

Ponovo sama i „nezaštićena“ | Foto: Mitar Mitrović

Nekoliko puta ga je zvala telefonom, ali joj se on nije javio, da bi joj kasnije poslao poruku da je među njima gotovo - priča za naš list dobro obavešten izvor.
Kako bismo se uverili u ove informacije, kontaktirali smo sa Ćazimom, koji nam je potvrdio da nije više sa manekenkom.

Manda

Manda
- Trenutno sam na poslovnom putu i planiram odmor, ali ovog leta ću biti solo, jer mi u ovom momentu tako najviše odgovara. Razvijam strategiju da reanimiram svoju staru ljubav, pa mi sigurno neće biti dosadno. Starlete, manekenke, pevaciče i sve ostale koje najavljuju romantična letovanja u mom društvu, verujte, greše - kaže Ćazim.

Ćazim se vraća Mandi?


S obzirom na to da su Ćazim i Manda nekoliko puta do sada raskidali, pa se opet mirili, šuška se da je bivši par opet u kontaktu i da postoji šansa da opet započnu vezu. Sudeći po Osmanijevoj izjavi da će se možda vratiti staroj ljubavi, očigledno je da je pomirenje na pomolu i da sada sve zavisi od atraktivne crnogorke. Da li će Popovićeva oprostiti biznismenu sa kojim je provela nekoliko godina u ljubavi, čuće se sigurno.

Poslednji komentari
  • jataganac Vreme: 18.07.2014 10:41h

    To care

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 18.07.2014 11:53h

    ima ona pesma,a bilo nam je lepo,njoj i njemu,sta je tu cudno,on dobio ono sto je zeleo,kostalo koliko je kostalo,a i ona dobila sto je dobila,nije je kostalo nista,nije sapun da se potrosi,kaze nas narod.

  • Misel Vreme: 18.07.2014 11:57h

    Na redu je Stanija, kada se drugarice docepaju bice veselo! A tek kad Manda docepa patuljka...

  • karalaki Vreme: 18.07.2014 12:08h

    nemože ona pa opstane nigde, nije ni za kuću a verovatno ni za krevet jer je kobilasta . posebno što ima velike prohteve.

  • Andjela Vreme: 18.07.2014 13:02h

    Bravo za Cazima!Alal ti vera prijatelju,neka si se i ti oglasio.Nije mi jasno kako je mogla Obradoviceva da pomisli da moze da bude sa tobom u bilo kakvoj ozbiljnoj varijanti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP