Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U KONTAKTU SU?

Ćazim zove Anu da dođe kod njega u Beč!

Autor: Kurir | 23.11.2013 - 23:46:00h | Komentara: 6

Iako je prošlo neko vreme otkako je svetlost dana ugledala SMS prepiska između pop pevačice Ane Nikolić i albanskog biznismena Ćazima Osmanija, strasti između njih dvoje se ne smiruju.

Ana Nikolić

Ana Nikolić: Strast sa Ćazimom ne jenjava?

Naprotiv. Kako kaže izvor blizak porodici pevačice, Ćazim je pre nekoliko dana pozvao Anu da mu se pridruži u Beču , što je pevačica, zbog unapred ugovorenih obaveza, morala da odbije.

- Ana je promenila broj mobilnog telefona i svela sve kontakte na minimum, ali je sa Ćazimom nastavila da komunicira. Feliks ju je iz austrijske prestonice sredinom nedelje pozvao da mu se pridruži, ali je ona ponudu morala da odbije zbog ranije ugovorenih nastupa. Pevačica je, naime, u petak uveče zbog posla boravila u Hrvatskoj ali je i nekoliko noći pre toga bila poprilično zauzeta - naglašava naš sagovornik.

Mamac za  lepe žene: Osmani

Mamac za lepe žene: Osmani

Feliks za to vreme uživa u Beču, lumpuje s prijateljima i nimalo mu teško ne padaju napisi u srpskim medijima. Kažu da je veoma raspoložen. Da li će mu se pevačica uskoro pridružiti, kao onomad u Cirihu, tek ćemo da vidimo.
Ona još uvek ne želi da govori o svom odnosu sa albanskim biznismenom. Da podsetimo, Ćazimova devojka je letos pretukla pevačicu u Crnoj Gori, a Nikolićeva u poslednje vreme izbegava razgovor na ovu temu. Mi smo pokušali da je dobijemo ali nije nam se javila.
 
Poslednji komentari
  • Kuguar Vreme: 24.11.2013 00:04h

    Kome da platim da ne vidjam vise doticnog gospodina u novinama?

  • ana Vreme: 24.11.2013 02:11h

    A sto su ovi bitni,sta su dobro uradili te zaslizili da se o njima pise?Ovaj kako ga zovete biznismen,je li on iz Albanije?Je li Manda Crnogorka,a Ana Nikolic Srpkinja koja ponosno nosi krst o vratu?Ko su ove osobe cije ponasanje je ispod svakog novoa?Zar nam ovaj sljam popunjava stranice tabloida,da li nam oni toliko znace da se raspreda o njima.Da li ove tzv.djevojke pokusavaju da naruse crnogorski obraz I cast,a srpski ponos I vjeru,ne one su samo individue koje trebamo ignorisati,a tzv.biznismen se provodi,srecan,bezbrizan,eto to mi uljepsa vikend.

  • ana Vreme: 24.11.2013 03:25h

    Da kome da platimo slazem se,samo mala ispravka da ne vidjamo doticnog biznismena,jer ovaj je miljama daleko od gospodina.

  • Kostadin Vreme: 24.11.2013 07:10h

    Opet je nesto svrbi.

  • Nina Vreme: 24.11.2013 09:45h

    KUGAR CAR SI ......... hahahahahahhaha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP