Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZANEMELA

Ćazimova devojka ni reči
o Ani Nikolić: Manda se
brani ćutanjem!

Autor: S. A. | 11.08.2013 - 09:23:00h | Komentara: 7

Crnogorka Manda Popović, koja je pretukla srpsku pevačicu Anu Nikolić, odlučila je da ne daje izjave o ovom incidentu. Naime, dugogodišnja devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija saslušana je u policiji, gde je ispričala svoju verziju priče, a kada smo je mi pozvali da čujemo zašto je toliko pobesnela na pevačicu da je upala u njenu hotelsku sobu i tukla je pesnicama, zbog čega je Nikolićeva završila u hitnoj, na njen broj telefona javila nam se gospođa koja nije želela da se predstavi.

Ratoborna Ćazimova devojka: Manda Popović

Voli da bije srpske pevačice: Manda Popović

 

Popovićeva je dala iskaz policiji, ali za medije još uvek
ne želi da priča o incidentu

- Znam kojim povodom zovete. Manda za sada neće da priča o tome i daje izjave. Ja ću joj preneti da ste zvali, pa ako se predomisli, javiće vam se. Za sada se neće oglašavati - izjavila je za naš list ženska osoba koja se javila na telefon Ćazimove devojke.

Ćazim Osmani

Ćazim Osmani

 

Ni u hotelu “Maestral”, u kojem se dogodio incident, juče nisu bili raspoloženi da govore na ovu temu, kao ni na podatak da je pevačica najavila tužbu protiv njih zbog narušavanja svoje bezbednosti.

Podsećanja radi, Manda je ušla u sobu Nikolićeve, gde joj je nanela povrede, a kako navode neki izvori, Popovićevu je razbesnelo to što je čula da ju je pevačica imitirala u jednom kafiću, dok Ana tvrdi suprotno.

Podnosi tužbe:  Ana Nikolić

Podnosi tužbe: Ana Nikolić | Foto: Rajko Ristić

- Tačno je da je došlo do neprijatnosti u “Maestralu” baš u trenutku kada sam se pakovala za povratak u Beograd. Devojka koju mediji pominju mi je upala u sobu, zahtevajući da joj objasnim koja se od devojaka iz mog društva prethodne večeri muvala sa njenim dečkom. Ne pada mi na pamet da ulazim u tako nešto i pokušala sam da je izbacim iz sobe. U tom koškanju zaradila sam ogrebotine i povredu, koju sam odmah prijavila policiji. Svi akteri ove priče kao i hotel biće tuženi - izjavila je Nikolićeva za “Alo!”.
 
Poslednji komentari
  • MetalLord Vreme: 11.08.2013 10:31h

    Da joj je otvorila lobanju pa da drami ovoliko, ne moze da kaze da nije zasluzila!

  • Ludi ja Vreme: 11.08.2013 10:55h

    Znam koja je ova sljokara Ana ne cud sto bi nju neko propustio kroz sake,ali koja je ova Manda? Odakle ovi anonimusi postanu poznati preko noci to mi nije jasno,zar u ovoj jadnoj srbiji nema pametnijih i lepsih stvari za objavljivanje ,pa dizete cenu takvim kreaturamaDragi novinari Alo ,poceli ste da tonete sve dublje i dublje ,ali samo na svoju stetu narod ocigledno ima previse svojihproblema da bi pratio ovakve autsajdere koji misle da su neko i nesto. ja rekao ,a vi nemorate objaviti vase je pravo

  • olga Vreme: 11.08.2013 19:29h

    Ove srpske eskort dame treba češće mlatiti i najuriti sa primorja ,da se neopiujaju i jure mušterije.Sledeći put će je Manda još jače polomiti pa neka vidi šta će.,a možda joj više niko i ne izda sobu u nekom ekskluzivnom hotelu jer su gazde Ćazimovi prijatelji.

  • Ana Vreme: 11.08.2013 19:54h

    Zar nije ona jurila i Natasu da je bije kad ju je videla u nekom hotelu?

  • Blablablatruc Vreme: 12.08.2013 09:44h

    Cazim fatale...... namirisale lovu..... fuj!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP