Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLK DIVA O VERIDBI SINA

Ceca: Birala sam prsten za Veljkovu devojku! (FOTO)

Autor: S. Arsić | 10.01.2014 - 20:30:00h | Komentara: 9

Iako ima samo 17 godina, sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović ne smatra da je mlad da bi stao na ludi kamen, pa se tako u sredu uveče verio sa svojom devojkom Mašom (17) i tom prilikom joj poklonio prelepi prsten sa skupocenim kamenom. Naime, Veljko je na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da se posle mesec dana zabavljanja verio sa ćerkom Zvezdana Terzića, predsednika OFK Beograd, i najavio da će ona uskoro postati gospođa Ražnatović. Ceca je ekskluzivno za „Alo!“ ispričala da je učestvovala u odabiru prstena, ali da je to bio božićni poklon za Veljkovu devojku.

- Veljko i Maša su toliko zaljubljeni da se vere svakih pet minuta! - uz osmeh nam je rekla Ceca i otkrila da je birala prsten za Terzinu ćerku.

veljko i maša

Veljko i Maša | Foto: facebook

 - Išla sam sa Veljkom da za Mašu izaberemo prsten, koji joj je dao kao božićni poklon. Mogu vam reći da joj prsten lepo stoji, a i ona je prelepa mlada devojčica. Ja im želim da još dugo budu zaljubljeni i da se vole kao i do sada. Da se ta veridba desila, pa valjda bih ja bila među prvim zvanicama - vidno raspoložena izjavila je za „Alo!“ Ražnatovićeva.

prsten ražnatović veljko

Verenički prsten od belog zlata

 Inače, Veljko ne krije da je ludo zaljubljen u Mašu, a u prilog tome ide i informacija da je svoju devojku doveo na slavu i tada je predstavio porodici i prijateljima. Na društvenim mrežama ne prestaje da je obasipa komplimentima, dok na sve strane kači zajedničke fotografije. Kako pričaju njegovi prijatelji, za njegove manire i džentlmensko ophođenje prema devojkama najviše je zaslužna mama Ceca, sa kojom ima otvoren odnos i koja ga dosta savetuje.
Do komentara Zvezdana Terzića nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja, ali kako saznajemo, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije nije bio upoznat s tim da će njegova mezimica dobiti prsten i da su njene i Veljkove namere toliko ozbiljne, jer su i dalje deca i nisu čak ni punoletni.

Veljko: Maša je buduća gospođa Ražnatović!

Cecin sin je juče u toku dana na svom profilu nekoliko puta stavljao i brisao statuse, a poslednje što je napisao govorilo je da je veoma ozbiljan u svojim namerama.
- Maša Teržić buduća Ražnatović - napisao je sin folk zvezde, a onda se pohvalio prstenom koji je poklonio svojoj devojci. Ceo dan se svojim prijateljima zahvaljivao na čestitkama i opisivao koliko je srećan zbog svega što se desilo.
- Pa j*bote, ja sam sada veren čovek. Do j*ja, ćaleta mi - napisao je Veljko.
 
Poslednji komentari
  • misko Vreme: 10.01.2014 21:02h

    A on dete, smesno je sve to sto pisete pa pogledajte kakvi su mu nokti, on gricka nokte...

  • gavrilovic Vreme: 11.01.2014 02:04h

    Toj maloj bi bolje bilo da je tata odvede kuci odatle.

  • mix Vreme: 11.01.2014 03:34h

    Ahaha,! E, svasta! Mali je hbn tip, isti njegov hbn otac, vreo i zreo sa 17. Imace ceca dosta posla da upaljenika obuzda! A da je sladak -jeste! A sta je sa skolom, Veljane? ides u srednju brzo-hbcku? Moze mu se, ligaboracaku!

  • Mina Vreme: 11.01.2014 04:39h

    mali ne zna kud udara, proradili mu svi hormoni i geni... kako je krenuo, do punoletstva ce da se razvede, a do 20.-te zavrsi u zatvoru zbog ko znacega...

  • zoki Vreme: 11.01.2014 08:41h

    Nemomjte biti takvi,jer se neki narodi rano žene.hersva

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP