Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAJVEĆA BALKANSKA ZVEZDA NE KRIJE LJUBAV PREMA SPORTU

Ceca bodri košarkaše!

Autor: Ekipa VIP | 27.06.2015 - 09:00:00h | Komentara: 0

Iako je bila vlasnica fudbalskog kluba, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pokazaće da ništa manje ljubavi ne oseća prema košarkašima. Ona će u nedelju uživati u društvu najvećih evropskih igrača kao što su Vasilis Spanulis, Žofri Lovernj, Kajl Hajns, Toma Ertel, Mirza Teletović, Dario Šarić, Pero Antić, Nikola Peković, Dragan Milosavljević, Boban Marjanović i mnogi drugi.

Pevačici  će društvo u  „Areni“ praviti sin  Veljko i ćerka  Anastasija

Pevačici će društvo u „Areni“ praviti sin Veljko i ćerka Anastasija | Foto: Zoran Ilić

Naime, Ceca će na poziv Miška, brata njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, prisustvovati proslavi koju ovaj sportski menadžer organizuje povodom 20 godina postojanja agencije „Beobasket“. S obzirom da je upoznat sa sportskim afinitetima snajke, on ju je pozvao da upriliči ovaj događaj u „Kombank areni“.

Kako saznajemo, iako Ceca više voli da slobodno vreme provodi u kući, nije mogla da odbije poziv, naročito što se njena deca, Anastasija i Veljko, raduju poznanstvu sa proslavljenim košarkašima. Oni su, prema našim saznanjima, bili oduševljeni kada ih je pevačica pozvala da joj prave društvo na ovom prestižnom sportskom događaju. Na parketu „Arene“ biće sutra vrelo veče ne samo zbog košarkaškog spektakla pod obručom već i zbog Cecinog dolaska u jednu od loža iz koje će gledati utakmicu. Miško je u više navrata isticao da je evropskim i američkim sportistima Beograd predstavio u najboljem svetlu, zbog čega će svi oni iskoristiti priliku da ga ovih dana upoznaju. Poziv da im pravi društvo, makar na jednoj od večera, svakako je otvoren za Cecu, o kojoj su, kao muzičkoj zvezdi, puno čuli.

Cecine  oči  biće  uprte  u njih

Cecine oči biće uprte u njih


S obzirom na to da će diva večeras pevati i učestvovati u finalnoj emisiji „Pinkove zvezde“ malo je verovatno da će se košarkašima pridružiti u noćnom životu naše prestonice, ali će im svakako poželeti dobrodošlicu. Poznata kao veliki laf i žena koja harizmom osvaja sve oko sebe, sasvim je sigurno da će ostaviti jak utisak na svetske igrače koji će se, ako ni zbog čega drugog, zbog nje sećati Srbije. Ovo je svakako prilika da naša prestonica ugosti najveća košarkaška imena za kojima širom sveta vrište devojke na svakoj utakmici.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP