Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŠTA KAŽU BROJKE

Ceca će imati težak zadatak da bude dobronamerna i kritična u isto vreme

Autor: Opera.17 | 08.09.2014 - 11:00:00h | Komentara: 0

Folk pevačica Svetlana Ražnatović imaće muškog kandidata u takmičenju "Pinkove zvezde", te će se truditi da bude dobronamerna, otkriva numerolog.

Dolazeće subote publika će imati prilike da vidi prvu emisiju novog Pinkovog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", a jedan od članova žirija koji za sada najviše intrigira publiku svakako da je Svetlana Ražnatović.

Kako je Ceca poznata kao odmerena osoba koja ne daje oštre izjave i kritike, publiku zanima kako će se ponašati prema kandidatima i da li će prema njima biti kritički nastrojena.
Dok ne počne emisija, poznati numerolog Stefan Dragojlović je pogledao njenu kombinaciju i rekao nam da će Ceca imati muškog favorita u takmičenju.
- Cecin kod nosi dve dvojke i jednu četvorku. Dvojka jeste simbol muzike i umetnosti, kao i sinonim za medije i popularnost. Pored toga dvojka označava i emocije, što znači da će Ceca biti vođena njima tokom šoua, i da će pomoću svoje izrazite intuicije već u samom startu prepoznati potencijalne finaliste. Međutim, četvorka, kao ekvivalent Saturna, govori da će u početku biti suzdržana od negativnih komentara i da će se truditi da iz svakog pojedinca izvuče ono najbolje iz njega, a svaka kritika će biti dobronamerna.

Humana: Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Masanori Jošida

-Naravno, svoj kritički stav će iznositi, ali tek kad se bude suzio broj kandidata. Po ovim aspektima, kako je prikazano, favorit će joj verovatno biti mlađi muški kandidat koji će daleko dogurati tokom šoua - kaže Stefan, a zatim se osvrnuo i na to da Ceci predstoji odličan period za emocije.
- Pored uspešne i stabilne karijere, moram da nagovestim da Ceci predstoji odličan period za emocije od jeseni ove godine, ali kao što sam već jednom prilikom ranije rekao, ne vidim joj ulazak u drugi brak, ali to ne znači da neće biti emotivno ispunjena i zadovoljna u životu - kaže Stefan.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP