Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUSRET PUN EMOCIJA

Ceca: Divim se Nataši!

Autor: Ivan Gajić | 26.10.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

Pored odlične atmosfere i dobrog provoda koji je vladao na proslavi našeg lista, „Alo!“ je Nataši Kovačević dodatno uspeo da izmami osmeh na lice.

Srećne zbog susreta: Ceca i Nataša

Srećne zbog susreta: Ceca i Nataša | Foto: G. Srdanov

Naime, bili smo upoznati sa informacijama da je Natašina velika želja da upozna folk zvezdu Svetlanu Cecu Ražantović, i rešili smo da njen san pretvorimo u javu. Sam čin upoznavanja bio je i više nego srdačan sa obe strane, a mlada košarkašica nijednog trenutka nije krila oduševljenje što je konačno u društvu folk zvezde.


- Presrećna sam! Hvala vam mnogo na tome. Iskreno, kada sam dolazila na proslavu, nisam razmišljala o tome da postoji mogućnost da upoznam Cecu, utoliko je za mene veća radost i oduševljenje. Imali smo kraći i veoma prijatan i srdačan razgovor. Baš sam se oduševila. Sve njene pesme volim, a posebno mi je draga „Grome moj”. Možda ću čudno zvučati ako kažem da su one lekovite i da su mi dosta pomogle i bolnici i kasnije u oporavku. Cecu mogu da vole ili ne, ali nikako ne mogu da se ospore njeni kvaliteti, glas, stas, ma sve. Bilo je ranije nagoveštaja da će doći do susreta, ali zbog obaveza stalno smo to odlagale. Baš sam srećna. Ne zovu je za džabe majkom nacije - rekla nam je Nataša kroz smeh.

Zagrljaj i poljubci...

Zagrljaj i poljupci... | Foto: G. Srdanov

- Nataša je sjajna devojka i divim se njenoj hrabrosti. Moje je zadovoljstvo što sam je upoznala. Zaista je lepa i kulturna devojka. Verujem da ćemo se ponovo sresti, kada ćemo moći malo duže da popričamo. Dogovor je da sledeći put pričamo i o njenoj fondaciji. Ona treba svima da nam bude primer - rekla nam je Ceca.


Dogovorile su se da se ponovo sretnu

Dogovorile su se da se ponovo sretnu | Foto: G. Srdanov

Podsećanja radi, posle nesreće koja je prošle godine zadesila našu talentovanu sportistkinju, ona je u jednom od intervjua izjavila kako joj je jedna od najvećih želja da upozna Cecu, koju je imala prilike da sluša na jednom koncertu, ali ne i da upozna. Sada joj je konačno i ta želja ispunjena.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP