Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAT!

Ceca i Jeca u večitom ratu: Karleuša neće da plati Ražnatovićevoj kaznu za klevetu!

Autor: Blic | 11.03.2014 - 10:00:00h | Komentara: 5

Iako je još u septembru prošle godine Svetlana Ražnatović dobila na Višem sudu Jelenu, ona još nije isplatila kaznu za klevetu, već je podnela žalbu Apelacionom sudu.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

Svetlana Ražnatović

Svetlana Ražnatović | Foto: Goran Srdanov 

– Sud je rekao svoje. Priložila sam im račun doma za decu bez roditelja u Zvečanskoj ulici i rekla da tih 200.000 dinara ide direktno njima – bilo je sve što je kazala.
Sve je počelo kada je Jelena Karleuša je u decembru 2010. godine u otvorenom pismu na Fejsbuku izvređala Cecu i iznela niz neistina na njen račun.
Iako je Ražnatovićeva duže od decenije trpela slične uvrede od koleginice, prvi put je rešila da presavije tabak jer joj je, kako je na sudu navela, Karleuša ovoga puta vređala porodicu.
Ceca je sudiji tada ispričala da je njenu decu veoma povredio način na koji je pisano o njihovoj majci i pokojnom ocu i istakla da je i ranije trpela njene uvrede, ali joj nikada, ni na koji način nije odgovorila.
Nakon skoro tri godine, u septembru 2013. godine Viši sud u Beogradu doneo je presudu u Cecinu korist, osudio Karleušu za klevetu i naložio joj da isplati Ceci 200.000 dinara, kao i da podmiri sudske troškove u iznosu od oko 70.000 dinara.
Jelena je žalbu podnela Apelacionom sudu, a šta će učiniti ako on potvrdi presudu prvostepenog, nismo saznali jer je juče bila nedostupna.
– Nakon odluke drugostepenog suda na žalbu, postupiće se u skladu s izvršnim postupkom – rekao nam je juče advokat Miša Petrovski, Cecin pravni zastupnik.
Poslednji komentari
  • nurija Vreme: 11.03.2014 12:11h

    Pa naravno da nece da joj plati ni ja joj nebi ona je naucila sa njenim arkanom da krade od jadnog naroda a sada hoce od onoga ko je u pismu rekao ISTINU i naravno istina boli neznam zasto je sud presudio u njenu korist ali nema veze JECO NI SLUCAJNO NEMOJ DA JOJ PLATIS.POZZZZZZZZ

  • hasan Vreme: 11.03.2014 13:22h

    Bravo za Jecu....a cime je ona uvredila doticnu kriminalku????sto je iznosila istine??? Sudije koji su verovatno na Cecinom platnom spisku treba da odu iz srpskog pravosudja ...pa nek cuvaju stoku....Jeca govori istinu ali je narod glup i ne cuje...

  • Ja Vreme: 11.03.2014 15:20h

    Platićeš i pitati jel treba još!!!hahahahaha

  • Autohton Vreme: 12.03.2014 01:26h

    Hasan i Nurija rekose...xD Sta je bre ovo? Ahaha Oo Boze..

  • tanja Vreme: 12.03.2014 01:28h

    fuj, raznatovicka!!! ne daj joj ni dinara, dovoljno je nakrala!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP