Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIĆE POZVANI U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD

Ceca i Veljko moraju na terapiju!

Autor: Blic | 25.04.2014 - 23:00:00h | Komentara: 4

Svetlana Ražnatović biće sa sinom pozvana u Centar za socijalni rad zbog krivične prijave kojom se on tereti za nasilničko ponašanje.

Ceca i Veljko

Ceca i Veljko | Foto: E. Čonkić

Veljko Ražnatović (17) i njegova majka moraće da idu na terapiju.


- Kada policija podnese krivičnu prijavu protiv maloletne osobe, u postupak se uključuje i Centar za socijalni rad. Obavlja se razgovor s maloletnikom protiv koga je podneta krivična prijava i njegovim roditeljima. Dalje postupanje zavisi od okolnosti pod kojima se delo dogodilo i porodične situacije maloletnika.
Procenjuje se on kao osoba, da li je ranije imao prekršaje... Potom se određuju i eventualne mere socijalnog nadzora - kažu stručnjaci Centra za socijalni rad.

Protiv sina Svetlane i Željka-Arkana Ražnatovića prijava će biti podneta zbog nasilničkog ponašanja. Policija sumnjiči Veljka da je u utorak pretukao Mihajla Jovanovića (17) u Ulici Ljutice Bogdana.

Slučaj je i pokrenut nakon što je Jovanović došao u Urgentni centar tvrdeći da mu je Veljko udario dva šamara, a da ga je zatim napalo obezbeđenje njegove vile. Veljko je sutradan saslušan u Policijskoj stanici Savski venac, a s njim je bila tetka Lidija i advokat Miša Petrovski. Na saslušanju, Veljko je tvrdio da nikoga nije udario već da je branio sebe i devojku Mašu Terzić od mladića koji su im pogrdno dobacivali i gađali ih kamenicama.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 26.04.2014 07:02h

    Ало,Цецо,ако ово прочиташ,води дете код психолога и да му није пало на памет да било какве лекове пије.Ако по наредби суда мора да истрпи некакву ,,терапију,, онда да не дозволиш да се то отегне месецима!Ако би ти Цецо слушала шта му се прича установила би да терапеуту би требала терапија!Ја то имам у комшилуку!Момак сам ошо по помоћ код психолога јер је хтео стручне савете а не да му несаницу лечи алкохол или дрога.Ја сам попио један његов лек да пробам и хтела је да му ,,пукне,, глава!Моји савети су му помогли јер сам до пензије радио посао инструктора једног изузетно важног посла где си требао да будеш изузетно психолошки здрав!

  • meda Vreme: 26.04.2014 18:06h

    Zasto,kad su njega napali?

  • danijela Vreme: 26.04.2014 19:56h

    ceco,pod hitno ga vracaj u grcku na skolovanje

  • Dobronamerna majka Vreme: 26.04.2014 21:29h

    Hitno ga vracaj u inostranstvo na skolovanje, jer mu je ovde predodredjena sudbina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP