Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PETICIJA NA IVICI SKANDALA

Ceca je zlotvor, treba da trune u zatvoru, a ne da peva!

Autor: Puls | 22.04.2014 - 14:00:00h | Komentara: 11

Na internetu, tačnije na društvenoj mreži FEJSBUK, pojavila se peticija u kojoj se traži zabrana nastupa Svetlane Ražnatović na Tamburica festu na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ceca Ražnatović koncert u Šapcu

Deo građana Novog Sada pokrenuo je na internetu peticiju protiv najavljenog nastupa Svetlane Ražnatović na Tamburica festu 28. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi. Na Fejsbuku je odmah potom napravljena grupa „Stop Ceci na Tvrđavi“, a u tekstu objavljenom na portalu www.peticije24.com i pomenutoj društvenoj mreži stoji:

Peticija

Ratni huškač

- Ceca je udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Ona je s njim išla po logorima tokom devedesetih i učestvovala u njegovom „biznisu“, a nakon njegove smrti potpuno ga je i preuzela. Sa svojim pesmama učestvovala je u propagandnoj mašineriji koja je za cilj imala da stanovništvo drži u ratnohuškačkoj komi - piše između ostalog u tekstu.

Svetlana Ražantović

Svetlana Ražantović | Foto: Emil Čonkić

Kriva za egzodus

Folk zvezda se indirektno optužuje za progon stanovništva iz Vojvodine tokom devedesetih i postavlja se pitanje zašto je pozvana da peva na festivalu.


- Za sva svoja nedela Ražnatovićka zaslužuje da bude u zatvoru, s maksimalnom kaznom. To što je Srbija banana država i što se sve završilo na elektronskoj narukvici ne znači da se ne treba boriti protiv takvih zlotvora. Dodatni šamar nama u Vojvodini je njeno nastupanje na Tamburica festu. To se ne sme dozvoliti. Vojvodina je oduvek bila multikulturna sredina, a zbog takvih kao što su Arkan i njegova pevaljka mnogi stanovnici Vojvodine proterani su devedesetih ili prisiljeni na samoegzodus - stoji u peticiji, koju je do sada potpisalo oko dve hiljade ljudi.

Podsetimo, Ceca je krajem prošle godine održala dva rasprodata koncerta u velikoj sali Spensa. Pokušali smo da od nje dobijemo izjavu, ali ostala je nedostupna.

Organizatori Tamburica festa
PETICIJA JE PRIMER GOVORA MRŽNJE

U Cecinu odbranu stao je dr Jovan Pejčić, predsednik organizacionog odbora Tamburica festa.
- Peticija me ne interesuje. Tekst je krajnje zlonameran i neumesan, primer govora mržnje. Smatram da je Ceca umetnica koja može da doprinese promociji tamburaške muzike. Ponosan sam što je pristala da gostuje u revijalnom delu programa - kaže Pejčić i naglašava da će ona neke pesme izvesti uz pratnju tamburaškog orkestra.

Poslednji komentari
  • ko to tamo peva Vreme: 22.04.2014 15:24h

    Štaje prevelika vam košpica od naše banane pa je nemožete razbiti,niste jedini mnogi su pokušali pa im nije uspelo,i na kraju su se zadovoljili sa KOROM

  • dina Vreme: 22.04.2014 18:29h

    Mnogo sta nemamo,ali nam mrznje ne nedostaje.Peticiju je napisala grupica neostvarenih i sobom nezadovoljnih ljudi kojima smetaju svi koji nisu kao oni,a da bi privukli paznju igraju na kartu laznog patriotizma.Cecu mozemo voleti ili nbe,slusati ili ne,ali je bedno i sramotno je na ovaj nacin etiketirati

  • Горислав Музикравић Дрнч Vreme: 22.04.2014 18:58h

    Подржавамо госпођу Ражнатовић Светлану. Осуђујемо антидржавно антисрпско деловање аутомономаша сепаратиста сецесиониста.

  • BRUKE! Vreme: 23.04.2014 01:09h

    " Ratni huškač - Ceca je udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Ona je s njim išla po logorima tokom devedesetih i učestvovala u njegovom „biznisu“, a nakon njegove smrti potpuno ga je i preuzela. Sa svojim pesmama učestvovala je u propagandnoj mašineriji koja je za cilj imala da stanovništvo drži u ratnohuškačkoj komi - piše između ostalog u tekstu. " Kako vas bre nije sramota?! Jel ste vi videli sta je on radio,da je ona-on masakrirao(la)... Kako vas bre nije sramota?! -Nije zato sto pisete sve ovo za pare! Kako drugi hoce tako napisete! ...Verovatno da iza ovoga moze biti da stoji i "popularna" Jelena Karleusa ,sto me ne bi cudilo od nje uopste! BRUKE!

  • Rusko Vreme: 23.04.2014 01:48h

    Kako te nije sramota da kazes da je umetnica? Mozda je umetnica da otpeva djubre koje "njena publika" takodje peva sa njom...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP