Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BAKŠIŠ

Ceca: Koncertom ću povećati budžet grada!

Autor: B. Radulović | 28.12.2013 - 15:28:00h | Komentara: 3

Dugogodišnja tradicija da se Nova godina dočeka ispred Skupštine u Begoradu nastaviće se i ove godine, i to uz nastupe Svetlane Cece Ražnatović, Nataše Bekvalac, Nikole Rokvića, Kikija Lesendrića i Jelene Tomašević.

Posebno interesovanje izazvao je nastup Cece Ražnatović, koja veruje da će ovim koncertom povećati budžet grada.

Ne mari za  novogodišnji  honorar:  Ceca  Ražnatović

Ne mari za novogodišnji honorar: Ceca Ražnatović | Foto: Kostadin Kamenov

- Čast i zadovoljstvo mi je što ću bez finansijske nadoknade pevati pred publikom. To sam obećala da ću uraditi nakon koncerta na Ušću, zato se nijednog trenutka nisam dvoumila kada je usledio poziv. Nadam se da ćemo ovim, tako što ćemo privući turiste, povećati budžet grada, jer je poznato da je kasa prazna - izjavila je Ražnatovićeva na konferenciji za novinare povodom organizacije dočeka Nove godine u Beogradu, dok će momci iz Kikijevog benda dobiti nadoknadu za nastup.

Nataša kasnila na konferenciju

Nataša kasnila na konferenciju | Foto: Mitar Mitrović

 

Nata kasnila na konferenciju!

Iako je konferencija povodom dočeka Nove godine u centru Beograda bila zakazana za 13 časova, Nataša Bekvalac, koja učestvuje u ovom projektu, kasnila je oko sat vremena. Zbog obaveza koje je imala, pop zvezda nije mogla da stigne na vreme, ali se svakako raduje susretu sa publikom ispred Skupštine i obećava odličan provod koji će se dugo pamtiti.


- Ličnog honorara ću se odreći dok će momci iz benda dobiti nešto novca - izjavio je Kiki, koji se raduje koncertu u Beogradu. Prvi čovek privremenog veća Beograda Siniša Mali prokomentarisao je da će ovo biti najlepši doček do sada.

Ekipa mala ali odabrana

Ekipa mala ali odabrana | Foto: Mitar Mitrović

- Sa minimumom sredstava organizovaćemo najlepši doček do sada. Hvala Ceci i Nataši što su se odrekle honorara i javile se da budu deo ovog dočeka. Ukupan budžet je 4,5 miliona dinara - izjavio je Mali, a na pitanje da li su političari uticali na izbor izvođača i kako komentarišu peticiju protiv Cecinog nastupa, Siniša je odgovorio:
- O ukusima ne treba raspravljati, a broj posetilaca će biti reper da li je ovo pravi potez - rekao je Mali, dok je Ceca dodala:
- Samo ću pozvati ljude da dođu i obećavam dobar provod - najavila je folk diva, koja veruje da će svi sa koncerta otići sa osmehom na licu.
Poslednji komentari
  • VODOLIJA Vreme: 28.12.2013 17:40h

    Bolje da je vratila sve što je uzela, nego što će ona "napuniti" budžet grada. Au, ljudi moji! Šta je bre sa ovom zemljom? Zamislite, žena, priznala da je uzela 12 miliona maraka, vraća neku trećinu od toga, nosila nanogicu i ona je "srećna" što će puniti budžet grada. Ova druga, što je punila novinske stupce, svojim ljubavnim aferama između ostalih sa nekim Ćazimom i ona je dobra duša. AJOJJJJJJJJJJJJJJ.

  • Srecko Vreme: 28.12.2013 19:01h

    Sada znam gde ce ici seljaci iz cele Srbije...

  • Maja Vreme: 29.12.2013 00:50h

    Ovi nas zezaju ???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP