Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLK ZVEZDA SA SVOJOM PORODICOM U BORBI PROTIV POPLAVA

Ceca mobilisala sve muškarce iz svoje kuće

Autor: Ekipa VIP | 19.05.2014 - 08:30:00h | Komentara: 1

Svetlana Ražnatović mobilisala je muškarce iz svoje kuće kako bi pomogli unesrećenim ljudima koji su tokom proteklih nekoliko dana izgubili sve što su imali u životu. Kako „Alo!“ saznaje, folk zvezda saoseća sa svojim narodom i noćima ne spava, a prvi korak koji je načinila jeste to da je pre dva dana sela sa muškim članovima svoje porodice i odlučili su da svi krenu u borbu protiv poplava.

Poslala  mušku snagu,  a danas će i  novac: Ceca  Ražnatović

Poslala mušku snagu, a danas će i novac: Ceca Ražnatović | Foto: Masanori Jošida

Prema rečima našeg izvora bliskog porodici Ražnatović, Šabac i ostale ugrožene gradove branili su pripadnici Cecinog obezbeđenja, njen vozač, pevačicin zet, fudbaler Predrag Ocokoljić, kao i brat od ujaka Milan Marinković, koji se zbog vanrednog stanja u Srbiji vratio sa Kipra.

Pevačicina porodica  i obezbeđenje prvo  posetili Šabac

Pevačicina porodica i obezbeđenje prvo posetili Šabac

 
- Ceca je bila veoma ponosna na sve muškarce iz svoje kuće kada su se već prvog dana okupili u dnevnom boravku i saopštili joj da će udruženim snagama krenuti da pomognu napaćenom narodu! Oni su još prve noći vanredne situacije otišli u Šabac, gde su, kao i svi dobrovoljci iz Beograda, punili džakove peskom i pravili brane kako se voda ne bi izlila. Ceca je cele noći bila budna, pratila je situaciju putem televizije i brinula kako za svoje najmilije, tako i za sve ljude kojima su te noći bili ugroženi životi - navodi naš sagovornik.

Pomagali:  Predrag Ocokoljić i  Milan Marinković

Pomagali: Predrag Ocokoljić i Milan Marinković | Foto: Zoran Lončarević


- Već sutradan, jedan deo ekipe otišao je u Obrenovac, dok su se drugi priključili ljudima u Beogradu, gde su podizali bedem oko Save, budući da ovih dana preti i njeno izlivanje, posebno u delovima Savamale, kao i novobeogradskih blokova - zaključuje izvor „Alo!“ i naglašava da pevačica i njena porodica nisu želeli da svoja dela obelodanjuju u medijima.
Inače, Ceca konstantno putem svog tviter naloga apeluje na pomoć, posebno ljudima koji se nalaze u dijaspori.

Saznajemo: Ceca danas donira 10.000 €!

Kako saznaju „Alo!“ novine, Ražnatovićeva će u toku današnjeg dana donirati i 1.200.000 dinara. Ona se odlučila na novčani prilog kako bi država mogla da kupi i one stvari koje građani tokom proteklih dana nisu uspeli ili mogli da donesu u prostorije Crvenog krsta. Pevačica će novac na žiro račun uplatiti već u toku prepodneva kako bi nadležne institucije mogle odmah da ga iskoriste.

Poslednji komentari
  • Djole Vreme: 19.05.2014 14:47h

    Ovo je važna vest, ono, baš važna, ne znam kako bih živeo da ovo ne znam. Obavezno, još vesti o pevaljkama koje se hvale humanitarnim aktivnostima, navalite, navalite.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP