Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SA FESTIVALA PRAVO NA HIRURŠKI STO

Ceca: Moraju da mi operišu oko!

Autor: Biljana Radulović | 15.03.2015 - 07:50:00h | Komentara: 8

Glumica Svetlana Bojković za sedam dana će doputovati u Srbiju, gde je čeka operacija oka. Ona će iz Helsinkija, gde živi sa partnerom Slavkom Kruljevićem, sleteti 20. marta i nakon što uradi dodatne medicinske analize biće smeštena na oftalmološku kliniku, gde će i biti obavljena intervencija.

Svetlana Bojković Foto: G. Srdanov

Svetlana Bojković | Foto: G. Srdanov

Problem koji legendarna glumica ima već duže vreme, ipak će morati da bude saniran hirurškim putem, iako se ona nadala da će joj kapi i lekovi pomoći da do toga ne dođe. Ceca će na 44. po redu festivalu „Dani komedije“, koji se od 20. do 27. marta održava u Jagodini primiti nagradu za sav doprinos koji je za sve ove godine dala umetnosti. Po završetku festivalskog programa, glumica će biti smeštena na jednu od specijalizovanih klinika oftalmologije, gde će joj biti saniran problem sa kataraktom. Ukoliko sve bude u redu, ona će istog dana biti puštena na kućno lečenje uz strogo mirovanje.

- Još uvek sam u Helsinkiju, doputovaću veče pred festival u Jagodinu i nakon toga me čeka operacija. Ako želite da radimo intervju, molim vas da to bude tamo jer ću odmah nakon toga biti operisana. Postoperativni tok traje sedam dana, kada neću izlaziti iz kuće, niti se šminkati, tako da se neću slikati, niti pričati za medije. Čim se oporavim ponovo se vraćam u Helsinki - kaže Svetlana, koja je uklanjanje katarakte poverila našim stručnjacima.
Iako je reč o maltene rutinskoj operaciji, Cecini prijatelji kažu da je ona uplašena.

Svetlana Bojković Foto: G. Srdanov

Bojkovićeva će uskoro sa suprugom doputovati iz Helsinkija, kako bi se podvrgla intervenciji | Foto: G. Srdanov

- Uvek je bila zdrava, pa joj sada i najmanji razlog za odlazak kod doktora predstavlja problem. Svesna je da je oko jedan od najnežnijih organa i boji se da joj doktori ne oštete neki nerv prilikom intervencije. Nije joj svejedno i već mesecima priča o tome i čita razne forume, što je dodatno uznemiri, jer tamo ima i komentara ljudi sa loših iskustvom - kaže naš izvor blizak glumici.

Kako saznajemo, Bojkovićki je najveća podrška suprug Slavko, koji se postarao da njegovu dragu operiše jedan od najboljih doktora na našim prostorima.
 
Poslednji komentari
  • LAVINIJA Vreme: 15.03.2015 08:15h

    Znaci profesor Milenko Stojkovic/ Imace cast da vidi kakav blistavi um Srbija ima/ Gatant ce biti fascinirana,pa cemo konacno slusati o nekome ko je zasluzio da ga spominjemo i ponosimo se/ A Svetlana neka sllobodno udje u lik uspesno rutinski operisane zene koja moze da planira da nisani / Da.moze da ponese i kolace i hladan sok//sto je dozvoljeno i nije mito/ odmah da pocasti /Svako dobro/

  • bane Vreme: 15.03.2015 15:09h

    Ovo je vest decenije!!!!!!!!!!!!!!

  • vitez Vreme: 15.03.2015 16:21h

    Ovde će se operisati zađzabaka.

  • jovana Vreme: 15.03.2015 18:24h

    zena se uplasila neka nebrine sigurno ce joj biti dobro onaje fantasticna glumica jedva ceka novu sezonu ulica lipa mislim da ce bito okej ali po svemu mi se cini da su stare bolje jedva cekam da vidim kako ce to da izgleda

  • jovana Vreme: 15.03.2015 18:40h

    ma svi lazul

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP