Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPREMA SE ZA KONCERT

Ceca: Možda sam preterala u podmlađivanju

Autor: Puls | 22.05.2013 - 18:44:00h | Komentara: 8

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pred veliki koncert na Ušču ispričala je koji je njen recept za lep izgled kao i kog poroka ne može da se oslobodi

Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović | Foto: Goran Srdanov

- Psihičko stanje stanje duha je najbitnije uopšte za svakog čoveka da bi funkcionisao, drugo genetika, definitivno, i naravno posle tridesete to je teška borba sa gravitacijom nekako nas sve vuče na dole a mi bismo sve hteli da vratimo onako devojački na gore, malo teže naravno, ali tu postoje tretmančići, mnogo se govori o pravilnoj ishrani, ali nisam rob da sada na sve pazim, jedem sve što mi prija ali ne preterujem - rekla je Ceca za "Story" i dodala da cigarete ostavlja svakodnevno.

Folk diva je ispričala i da pre koncerta na Ušču neće nastupati jer su pripreme za koncert uveliko u toku, kao i da radi na završavanju novog albuma za koji kaže da je vedar i lepršaviji od ostalih. Sugestije i pozitivne kritike dobila je i od Veljka i Anastasije.
- Od svoje dece sam primila pozitivne kritike, šta to vole mladi, pa mogla bi ti to malo da oslušneš pa da tako nešto uradiš, e sad ako sam preterala u podmlađivanju, videćemo - kroz osmeh je ispričala Ceca.
Poslednji komentari
  • nurija Vreme: 23.05.2013 00:37h

    HAHAHA cuj ove KRIMINALKE DA SI SE MANJE BAVILA KRIMINALOM mozda bi ti neko dosao na koncert ali ti to nisi htela, htela si LOVU,a za podmladjivanje ma dzabeti nemas ti tu genetiku i ako kazes da imas samo voliras jer si sva plasticna OD GLAVE DO PETE,posto stvarno neznam kada ti je taj koncert na Uscu ali zato znam kada je nase NAJVECE,NAJBOLJE,NAJLEPSE,JEDNE JEDINE,NEPREVAZIDJENE estradne DIVE i pevacice JELENE KARLEUSE tu cu da idem da makar znam sta sam slusala i gledala a ne samo da gledam JEDAN PRST U UVO DVA UVIS JEDNU NOGU LEVO DRUGU DESNO i tako ukrug ali od KRIMINALKE se i nista vise ne ocekuje HAHAHA poz za JELENU KARLEUSU DIVU

  • ana Vreme: 23.05.2013 05:17h

    Ceca je prirodno lijepa zena,lijepo bi bilo da grudi I usta nije hirurski radila.Majka joj je lijepa,a I kcerka.Na koncu nemoze pretjerati podmladjivanjem sve estradne licnosti to rade.Podmladjivanje je postalo dostupno I obicnim ljudima.Mislim da ce rasturiti Usce.

  • posmatrac Vreme: 23.05.2013 11:56h

    nurija, tebi je pod hitno potreban psihoterapeut.Kad je to Ceca osudjena ili optuzena za bilo koji kriminal.Zena se prosto pokazala kao divna supruga, majka i cerka , sto ti ne mozes ni da sanjas sudeci po tvom komentaru. Kao drugo, nigde u svetu se dve pevacice koje pevaju razlicitu vrstu muizike(narodna,pop,rock) ne uporedjuju.Mozda je Karleusa u svom muzickom zangru i uspesna ali Ceca u svom sigurno jeste u rangu najvecih zvezda.Nisam obozavatelj ni jedne istini za volju pisem ovo i da dodam, moja supruga ima 55 g. i u svemu izgleda mnogo lepse i svezije od Jece i mnogih mladjih kako rekoste diva.

  • NN Vreme: 23.05.2013 11:59h

    Ceco, ti si preterala bas u svemu!

  • draga Vreme: 23.05.2013 12:25h

    To samo mogu da piosu bolesni ljudi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP