Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FOLK DIVA U RIMU PEVALA NA VENČANJU

Ceca na romskoj svadbi uzela 100.000 €?!

Autor: D. Petrović | 23.05.2013 - 16:50:00h | Komentara: 9

Ražnatovićeva nastupila na svadbenom veselju, a svatovi je dočekali sa ushićenjem

ceca

Ceca | Foto: facebook

 Svetlana Ceca Ražnatović, koja poslednjih dana vredno radi u studiju na novim pesmama, stiže i da odradi nastupe, pa je tako u ponedeljak, kako „Alo!“ saznaje, navodno pevala na jednom romskom venčanju, sa kog je izašla bogatija za oko 100.000 evra. Kako je otkrio izvor blizak folk zvezdi, ona je ovaj nastup nedavno ugovorila i fiksna cena njenog dolaska na romsku svadbu koja je održana u Rimu bila je 50.000 evra, a sa bakšišem Ražnatovićeva je inkasirala ukupno oko 100.000 evra.

Ražnatovićeva zarađivala svuda, samo ne u Americi!
U poslednjih godinu dana Svetlana Ražnatović inkasirala je, kako su mediji pisali, preko 330.000 evra samo na nastupima sa kojima je javnost bila upoznata, te je pevala u mnogim zemljama, osim u Americi.
Kako se pisalo, prošle godine za nastup na Saboru trubača u Guči folk diva zaradila je 35.000 evra, dok je za nastup u crnogorskom popularom klubu inkasirala 100.000 evra. Na koncertima u klubovima Ceca je, kako se spekulisalo, naplaćivala nastup između 10.000 i 15.000 evra. Poznato je da je samo u Beču održala tri koncerta, a najveću zaradu donela joj je turneja u Australiji, na kojoj je zaradila, kako se pretpostavlja, 180.000 evra. Ipak, Ceci se ove godine izjalovila samo turneja po Americi, koju je najavljivala krajem prošle godine, a koju nije realizovala jer nije dobila vizu.
 

- Poznato je da Ceca retko peva na svadbama, osim ako nije reč o njoj bliskom ljudima, pa ona izvede neku pesmu. Ali u ponedeljak je pevala na jednoj romskoj svadbi u Rimu. Ona je nedavno ugovorila taj nastup, a odmah su joj fiksno dali 50.000 evra, kako je ona zahtevala, da bi se uopšte pojavila. Međutim, poznato je da je na velikim romskim slavljima i bakšiš veliki, pa je otprilike zaradila još 50.000 evra na taj način i sa veselja izašla sa oko 100.000 evra - počinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da je Ražnatovićeva na svadbi imala odličan tretman.
- Kada je stigla u Rim, bilo joj je sve obezbeđeno - i smeštaj i luksuzna vozila i obezbeđenje. Ceca je tamo imala tretman koji imaju zvezde. Domaćini su se pobrinuli da bude u potpunosti zadovoljna, ali i ona je dobro odradila posao. Iako je dobro zaradila, Ceca ipak nije želela da se zna da je pevala na toj svadbi, te je od ljudi koju su je angažovali zahtevala diskreciju. Međutim, mnogi su je slikali tokom nastupa, tako da nije isključeno da se te fotografije uskoro pojave na internetu - rekao je izvor blizak folk divi.
O tome kako se oseća posle svog nastupa, kako je zadovoljna tretmanom i zaradom, ali i zbog čega je odlučila da baš na ovom veselju nastupi, pokušali smo da saznamo od Ražnatovićeve, koja se do zaključenja broja nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke.
 
Poslednji komentari
  • maja Vreme: 24.05.2013 00:10h

    svaka cas za cecu jedna je na balkanu i svaka cas ovom narodu kako su je ispostovali kraljica balkana bravo ceco...

  • Lola Vreme: 24.05.2013 01:17h

    Žena je predivna, prava dama i svi uživaju u njenim pjesmama. Osmjeh joj zlata vrijedi!

  • ana Vreme: 24.05.2013 01:32h

    Sto ne bi pjevala na romskoj svadbi?Ona jedino ne moze pjevati U Sarajevu zbog pokojnog muza.A mislim muzika je nesto sto nema granica,uostalom structura stanovnistva je izmjenjena pa je bolje da pjeva tamo gdje je prihvacena.A zar doticna ne placa porez na zaradjevinu Srbiji?Lijepo pjeva, malo me buni kako to da ne placa porez svojoj zemlji tu je prijavljena.

  • peda Vreme: 24.05.2013 07:58h

    Svaka joj cast samo dali placa porez na silne milione.Sada vlada razmislja da uvede porez na okucnice-supe, zivinarnike,poljski wc a ovakvima sutra nacinalne penzije.SRAMOTA dokle bre.

  • mirka Vreme: 24.05.2013 08:03h

    Lepo,samo me interesuje koliki je porez platila a koliko dala u humanitarne svrhe.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP