Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NE SELI SE

Ceca: Ne pada mi na pamet da gradim kuću na groblju!

Autor: Aleksandra Vučićević | 04.10.2014 - 20:55:00h | Komentara: 2

Već neko vreme se nagađa da Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana oblilazi razne lokacije kako bi kupila plac i izgradila novu vilu u blizini Belog dvora, međutim, popularna pevačica tvrdi da ni u jednom trenutku nije razmišljala da se preseli iz vile u Ljutice Bogdana.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Emil Čonkić

Naime, Ražnatovićeva za „Alo!“ kaže da ne planira bilo šta da gradi u narednom periodu.

- Iskreno da vam kažem, ne znam kome je takva priča pala na pamet. Niti imam nameru, niti želim, niti mi pada na pamet da kupujem novu nekretninu, plac ili da bilo šta gradim. Na staroj sam lokaciji i ne planiram da se selim - rekla nam je Ceca i dodala da je u poslednje vreme na meti medija i kada su njena deca u pitanju, pa je tako prokomentarisala i navode je njena ćerka Anastasija ugradila silikone u usta.

- Ono što mogu da konstatujem jeste da su u poslednje vreme izvori, bar kad sam ja u pitanju, pogrešno obavešteni. Anastasija nema silikone u ustima. Niti sam joj ja platila takav zahvat niti ona to želi. Fotografije koje kači na društvenim mrežama, a na kojima su joj usne veće, proizvod su dobro odrađene šminke i poziranja - dodaje pevačica.

Može se reći da i Veljko prati trendove, s obzirom na to da je pre dva dana uradio još jednu tetovažu, što se pevačici nije svidelo.
- Ja sam protivnik toga, ali Veljko voli tetovaže i prati te svetske trendove. Iskrena da budem, ne želim da gledam novu tetovažu. Prosto, ne volim to. Znam da će se jednog dana sigurno kajati zbog toga i da će želeti sve to da skine - rekla nam je Ceca na kraju razgovora.

Takmičarka se ponudila da bude Cecina snajka!
Pored dosta zanimljivih situacija na snimanju „Pinkovih zvezda“, posebno zanimljiva za Cecu će biti emitovana večeras, i to kada jedna od kandidatkinja otvoreno bude stavila do znanja da želi da joj bude snajka. Pošto u svakoj emisiji ispred žirija stoje biografije učesnika, u jednoj je stajalo da želi da bude devojka Veljka Ražnatovića.
- To je Veljkov odluka. mada verujem da ćeš mu se dopasti. Uostalom, ovo nije izbor za moju snajku, nego za „Pinkovu zvezdu“ - rekla je pevačica, a Marina Tucaković je dodala da misli da se kandidatkinja uklapa u ukus mladog Ražnatovića.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 05.10.2014 06:19h

    Цеца је закон,бато!Не знаш која од које је боља њена песма.Њена песма о Београду је химна главног града!Химна,бато,бре!У колекцији снимака имам њен наступ у Сарајеву када је певала као девојчица о цветку зановетку!Ша је све доживљавала добро је и нормална!Не да се Цеца па тој ти је то!

  • gavrilovic Vreme: 05.10.2014 17:02h

    Strasno je da ta zena peva pesmu "Moj Beograde".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP