Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAŽNATOVIĆEVA I KARLEUŠA I DALJE U BORBI ZA ISTINU

Ceca opet na sudu

Autor: A. Veljković | 07.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 6

Sudski proces koji je izazvao najviše pažnje u javnosti koji je svoju kulminaciju doživeo kada su tužilja Svetlana Ražnatović i tužena Jelena Karleuša prošle godine stajale jedna naspram druge u sudnici Petog opštinskog suda u Beogradu nastavlja se i ove godine.

Nakon što su se na ročištu pojavili advokati pevačica, sudija zakazao suočavanje Ražnatovićeve i svedoka

Nakon što su se na ročištu pojavili advokati pevačica, sudija zakazao suočavanje Ražnatovićeve i svedoka | Foto: Dušan Milenković

Naime, nakon što su se na prethodnom suđenju suočile i dale iskaze povodom otvorenog pisma koje je Jelena stavila na svoj “fejsbuk” profil, juče su se pred pravosuđem našli i svedoci koji su dali svoje izjave kako bi sudija Božidar Vasić na kraju doneo presudu.

Upravo zbog neslaganja izjava Svetlane Ražnatović i svedoka, folk diva je pozvana da se 4. aprila pojavi na ročištu i tom prilikom se suoči sa svedokom. Pošto tada neće biti potreban Jelenin dolazak, nećemo biti u situaciji da opet na istom mestu vidimo dve najveće rivalke.

Podsećanja radi, Ražnatovićeva je Karleušu tužila zbog navodnih neistina koje je napisala u svom otvorenom pismu objavljenom na „fejsbuk“ profilu i povrede ugleda i časti i traži odštetu od 11 miliona dinara.

Nije pozvana na novo ročište: JK

Nije pozvana na novo ročište: JK | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Dragan Karleuša se neće pojaviti na sudu!


Povodom određenih stavki koje se navode u otvorenom pismu Jelene Karleuše, njen pravni punomoćnik predložio je da jedan od svedoka na ovom suđenju bude i pevačicin otac Dragan. Međutim, sud je odbio ovaj predlog, te se Dragan Karleuša neće pojaviti na sudu kao jedan od svedoka.

Poslednji komentari
  • lola Vreme: 07.02.2013 09:46h

    Ne zna se koja je odvratnija. Obe su bile sa kriminalcima, jedna sa Arkanom ova druga sa Candom, ova prva je cak lezala vise puta u zatvoru. Da nije tuzno bilo bi smesno da su te dve osobe najpopularnije u zemlji. Bilo bi dobro da se ove moralne nakaze pokriju i ne progovaraju, a posebno da ne opterecuju sud sa svojim budalastinama. Kakva istina, ove dve lopuze ponajvise lazu same sebe....

  • bilja Vreme: 07.02.2013 09:59h

    nadam se da ce ceki da odere ovu alapacu.......

  • ORCE SAZDOV MAKEDONSKI + GEOGRFASKI KONTINENT Vreme: 07.02.2013 11:32h

    E MOJ BEOGRADSKI SUD ILI VISI SUD ,NEZNAM STA RECI STA KAZE SALE ,ALI VI STE PRESLI GRANICU I ZANIMANJA A SVE STE DOBRO ZABORAVILI , NO DA ZANATE DA JE JEDNA I JEDONSTVENA + ZAKON I ASTRONOMSKA ZVEZDA I TO GEOGRAFSKA SA CITAVOM SOZVEZDIJE I SVE DRUGO STA SE NALAZI VO OVAA DENESNA MATEMATICKA + FIZICKA GEOGRAFIJA VIA AFTORI OD MOJ BEOGRADE MOJ ZAGRLIME SO SVETLANA + CECA + CECI + CECU + CECE + CECKA RAZNATOVIC VIA 5 KONTINENT I PERTH CITY I VOEDNO PREVELIKI POZDRAV OD ORCE SAZDOV MAKEDONSKI + GEOGRAFSKI KONTINENT I FILIP III SAZDOV MAKEDONSKI I SVE NAJBOLJE DO PREBOLJE ZA IME NE TREBA DA SPOMINJAQMO ,NJEGO SUD U BEOGRADU FANOFI I TO PREFERNI FANOVI .

  • nina Vreme: 07.02.2013 11:34h

    pa sto nezavrsi prava na megatrendu,i onako stalno volontira !

  • Nevena Vreme: 07.02.2013 12:08h

    Zakon je (makar bi trebalo da jeste) isti za sve!!! Ako lazes na sudu,moraces i da krivicno odgovaras! Muka mi je vise od ove Arkanove koja misli da je jaca i od drzave i od svih!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP