Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HUMANOST NA DELU

Ceca peva za dečiju bolnicu u Zaječaru

Autor: stars | 27.02.2015 - 10:30:00h | Komentara: 6

Svetlana Ceca Ražnatović će novac od koncerta koji će održati 7. marta na Trgu oslobođenja u Zaječaru uplatiti klinici na kojoj se leče najmlađi. Pevačica je odlučila da honorar koji će dobiti za koncert u uplati dečjoj bolnici u tom gradu.

Svetlana Ražnatović rođendan

Svetlana Ražnatović

Najveća balkanska zvezda pevaće na Trgu oslobođenja povodom Dana žena, što je poklon grada svim damama iz Timočke Krajine.
Osetljiva na mališane
- Ceca je posebno osetljiva kada su deca u pitanju i zato je rešila da sav prihod od predstojećeg koncerta uplati dečjoj bolnici u Zaječaru. Ona je upoznata s problemima ovog zdravstvenog centra i zato je odlučila da da svoj doprinos kako bi se oni što pre rešili - kaže naš izvor.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Nemanja Kostić

Ovim povodom pozvali smo Ražnatovićevu, koja je saslušala naše pitanje, ali je poručila da je na sastanku i da nije u prilici da razgovara.
Inače, ovo nije prvi put da najveća balkanska zvezda pokaže svoju humanost. Podsetimo, u jeku majskih poplava koje su zadesile našu zemlju Ceca je na račun Vlade Srbije namenjen za ugrožene uplatila dva miliona dinara.
Sa 2.000 evra pevačica je pomogla devetogodišnjoj devojčici Anđeli Janković, kojoj su lekari u Turskoj operisali tumor na mozgu. Folk zvezda se prošlog leta uključila u globalnu humanitarnu akciju za pomoć obolelima od teške bolesti ALS, ali na svoj način - uplativši 1.000 evra, a da se nije polila vodom.
Poslednji komentari
  • Darko Vreme: 27.02.2015 11:56h

    Bravo! Jedna i jedina, jednostavno najbolja!

  • ana Vreme: 27.02.2015 11:57h

    Sve to je drug Sasa izplanirao izreklamirao i kamuflirao.Porez nece da se plati jer je humanitaran koncert.I vuci zadovoljni i Ceca.A i ovce .

  • hm.. Vreme: 27.02.2015 13:37h

    previse se buke diglo oko pevanja u siromasnom gradu,pa su morali da se necim pokriju... al,ajde..barem nek ima svrhu. nego,jel se meni cini ili je to ceca izvadila silikone iz s..a? mislim,veca su joj usta :D

  • vitez Vreme: 27.02.2015 15:07h

    Dobro su se snašli pošto su provaljeni. Ali bi trebali odgovarati zbog onakvog ugovora. Muljanje se nastavlja.

  • Vuksan Vreme: 27.02.2015 15:23h

    Koliko je meni poznato u Zaječaru postoji dečje odeljenje, a ne dečja bolnica. Ali to nije najbitnije. Bitno je da će koncert biti plaćen platama radnika, parama za porodilje itd... Dakle novcem koji je u krajnjoj liniji trebao da sztigne do dece u Zaječaru, pa ispada da su deca donirala sama sebi. E baš lepo. Tako nešto može da smisli samo menadžer hohštapler.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP