Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RENOVIRA VILU

Ceca pravi bazen u dnevnoj sobi!

Autor: A. Vučićević | 30.07.2014 - 20:50:00h | Komentara: 17

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da zasuče rukave i da potpuno preuredi svoj dom, a jedna od novina biće bazen u podzemnom delu kuće. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Ceca će nekoliko prostorija u svom domu potpuno preurediti, a osim bazena, imaće i džakuzi, koji se pravi specijalno za nju.

Mora da  bude sve  po meri i  ukusu: Ceca  Ražnatović

Mora da bude sve po meri i ukusu: Ceca Ražnatović | Foto: Mitar Mitrović

 - Ceca već neko vreme razmišlja o tome da preuredi pojedine delove kuće na Dedinju i konačno je odlučila šta joj tačno nedostaje. Pojedine prostorije će okrečiti i promeniti nameštaj, ali to nije sve što planira. Oduvek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je leto ili zima. Vodeći se time, došla je na ideju da u podzemnom delu vile napravi bazen u kojem će uživati sa svojom porodicom - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak folk divi i dodao da ima dosta ideja koja će da sprovede u delo.

Kuća će spolja  izgledati isto, a  unutra će biti  velikih promena

Kuća će spolja izgledati isto, a unutra će biti velikih promena | Foto: Relja Simić

 - Ceca voli da ulaže u svoju kuću, najviše zbog dece, ali i zato što najviše vremena provodi tamo. Tako će na istom spratu gde će biti sagrađen bazen postaviti i veliki džakuzi, koji se pravi specijalno za nju. Njena deca su oduševljena idejom da će imati bazen unutar kuće, a podržali su i mamu u ideji da postavi džakuzi jer će tako moći da se opusti i odmori od svih poslovnih obaveza. Ona je angažovala ljude za preuređenje velelepne vile na Dedinju, a radovi su već uveliko počeli - kaže naš izvor blizak Ceci.
U nameri da potvrdimo ove informacije, pokušali smo da kontaktiramo sa pevačicom, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar.
Posdećanja radi, u Cecinoj vili na Dedinju, pored nje i dece, živi i njena sestra Lidija Ocokoljić sa suprugom i decom, a odnedavno i brat od ujaka Milan Marinković.
Poslednji komentari
  • marko Vreme: 30.07.2014 22:17h

    Pa zbog ovog teksta I nećemo imati mira od zlih komentara jk,Ceco bravo, ne osvrći se na zle jezike, samo vidiš od koga su I slatko se nasmeješ a I mi sa tobom

  • mimi Vreme: 30.07.2014 23:02h

    uhh sto je gadna s tim silikonima ne prilici joj nikako

  • sasa Vreme: 30.07.2014 23:14h

    ista djeljana !

  • sasa Vreme: 31.07.2014 00:53h

    Niste ovo trebali da objavite,sada ce J.K. morati da moljaka okolo da joj neko pozajmi ili iznajmi vilu da se slika na par sati pa ce onako slucajno da kaze da su Dule i ona odlucili da naprave i bazen u kuci pride.Nema smisla sokirate Jecu posle svetski uspesne turneje po rupama u Crnoj Gori.

  • Jovana Pravdic Vreme: 31.07.2014 01:15h

    Sramora da ovu fukaru nazivate foilk divom umesto da je zovete pravim imenom,zena najveceg kriminalca i zasto ne pisete koliko je platila poreza u zadnjih deset godina.Mozada gospodin Dacic zna odgovor. Urednici za vas je ili klupa ili aps.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP