Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAJVEĆA TAJNA ESTRADE

Ceca Ražnatović uništila karijeru Doris Dragović!

Autor: Kurir | 10.02.2014 - 11:30:00h | Komentara: 9

Besni: Splićanka je propast doživela 2000, kad je za povratnički album „Lice“ ukrala numeru „Drugarice“. Hrvati joj nisu oprostili što peva pesmu Arkanove žene

Doris Dragović

Doris Dragović

Izgleda da nikoga više ne čudi što je Doris Dragović pukla s prodajom karata za koncerte u Beogradu i Novom Sadu, ali je zanimljivo pomenuti da je najveća balkanska zvezda Svetlana Ražnatović zapravo još 2000. godine uništila karijeru hrvatske pevačice! U to vreme Doris je prvo izgubila titulu kraljice Torcide, jer su je omrzli navijači splitskog Hajduka, koji su je do tada dizali u nebesa, a onda je rešila da se ponovo probije na estradi i napravila katastrofalnu grešku! Ubrzo po objavljivanju, provaljeno je da je naslovna numera povratničkog albuma „Lice“, koju su potpisali Tonči i Vjekoslava Huljić, zapravo plagijat numere „Drugarice“, koju je Ceca otpevala s grupom Luna.
I tu je Dragovićka doživela definitivni krah u Hrvatskoj! Da je pokrala nekog drugog, možda bi joj i oprostili, ali nacionalne strasti su se uzburkale zbog toga što je u pitanju bila baš Ceca. A onda su se aktuelizovale i priče da je Doris svojevremeno bila Arkanova ljubavnica. Za Hrvate je to bilo previše.
Prvo su je u nokdaun bacili sugrađani kad se Torcida odrekla nje zbog nastupa u Crnoj Gori kod Mila Đukanovića odmah nakon sahrane Franja Tuđmana i što je pevala na rođendanu Stanka Subotića Caneta. Nekoliko meseci Doris se nije pojavljivala u javnosti, a onda je došla na Hajdukovu utakmicu. Navijači su je javno izvređali zbog licemerja: „Pevala si ‚Dajem ti srce, zemljo moja‘, a onda si nas izdala zbog Judinih škuda!“ Navodno su je tad gađali raznim predmetima poput upaljača, nakon čega je Doris u suzama napustila „mesto sumraka svoje karijere“.

Ceca

NIje kriva što je kopiraju: Ceca

Kad je pokušala da se digne iz nokdauna, dočekao ju je nokaut od kojeg se nikad nije oporavila. Ceca je nije namerno „patosirala“ na estradi, već je bilo po onoj staroj narodnoj - sama pala, sama se ubila.
- Kad je nedavno gostovala u Beogradu u pevačkom šouu „Iks faktor“, Doris je odbila da peva pesme s albuma „Lice“ zato što ju je sramota tih numera, iako su producenti želeli da čuju i neke od njih, a ne samo „Mariju Magdalenu“, koju svuda peva - otkriva Kurirov izvor blizak produkciji.



Poslednji komentari
  • Dušan Vreme: 10.02.2014 11:50h

    Mogu iskreno reći da ste preterali sa pisanjem o ovoj pevačici...Šta je neko imao u privatnom životu,slušaoce i one koji vole lepu pesmu ne zanima...Kolika mržnja,strašno!Čime se vi bavite...Nadam se da če pobediti razum i da će Arena biti puna ljudi koji vole dobru muziku...Ja sam Dušan srbin i volim da slušam Doris Dragović kako peva!Ajde objavite ovaj komentar čik ako smete!!

  • Nena Vreme: 10.02.2014 12:45h

    Eh sad Ti ceo svet kriv Doris pa bacas jagu na cecu Iako je ceca kriva ali nasa je srpkinja naravno da je cela srbija uz cecu skinite se vise sa grbace srpske majke Tebi su bitne pare iz srbije mar odakle si dosla nekte podrzi Hrvacka cela.

  • Leo Vreme: 10.02.2014 13:47h

    Dušane, svi volimo dobru muziku, ali, ja kao Srbin nikada ne bih otišao na koncert kod nekoga ko je izjavio: "U smrt sam odvela 10 Četnika. Kada se budu delile medaljice, nadam se da ću i ja dobiti jednu."

  • JeremyRon Vreme: 10.02.2014 17:35h

    Ekstra, sad će svi zbog ovog na koncert odma'.. Brate, kakvo agresivno "pranje" preko medija u cilju punjenja Arene. Još jedan dokaz da Srbijom (i šire) vladaju beskrupulozni menadžeri.

  • Nina Vreme: 10.02.2014 20:50h

    Dusane, cega se pametan stidi, lud se ponosi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP