Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRIZNAJE DA JE USAMLJENA

Ceca: Treba mi neko ko će da me voli!

Autor: A. Vučićević | 26.06.2014 - 19:00:00h | Komentara: 8

Nakon što je u emisiji Ognjena Amidžića šokirala javnost rečenicom da se zbog krize ne bi bunila da se uda na bilo kom mestu, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović za „Alo“ otkriva da je usamljena kao i većina žena koje pored sebe nemaju partnera da ih prati i da priželjkuje pravu ljubav.

Svetlana Ceca Ražnatović

Uvek iskrena: Svetlana Ceca Ražnatović

 Ovu Pandorinu kutiju, kada je tema ljubavi u pitanju, otvorio je Ognjen pitanjem da li priželjkuje venčanje na plaži, na šta je Ceca potpuno neočekivano odgovorila:

- Kakva je kriza, više i ne biram! - kroz osmeh je priznala folk diva, koju smo pozvali da pitamo da li se nešto novo dešava na ljubavnom planom, a ona nam je otkrila da još uvek čeka onog pravog.
- Nisam ja, samo zato što mi je posao javan, drugačija od drugih žena i meni treba neko da me voli. Sebe ne doživljavam kao nedostižnu ženu. I ja sam kao sve ostale žene - nežna, osetljiva i gladna ljubavi. Kao i sve one, lepša sam i puna energije kada sam emotivno ispunjena - otkriva Ceca i na pitanje da li je možda problem u njenim visokim kriterijumima, kroz šalu kaže.

Arkan i Ceca

Svadbu i veridbu sa Arkanom uvek će pamtiti | Foto: Mikica Petrović

 - Volim jake i sposobne muškarce i čekam da oni preuzmu inicijativu, jer to ih i čini jačim polom. Sa druge strane, nisam neko ko se femka i kada mi se neko dopadne, jasno mu to stavim do znanja. Volela bih da mi se desi ljubav, ali više od mene to želi moja porodica, koja priželjkuje nekog ko će me usrećiti i pružiti mi ljubav - ističe muzička zvezda i ne krije da ima udvarača, ali da još uvek niko od njih nije osvojio njeno srce:

- Udvarača mi ne manjka, ali još uvek nema onog pravog. S obzirom na to da ne volim da izlazim i da većinu vremena provodim u kući, prijatelji se šale sa mnom kako će taj pravi morati da mi najavi kućnu posetu. Moja deviza je da će pravi doći kada se najmanje budem nadala i da mu neće biti problem da me nađe gde god da sam - kroz smeh priča Ceca.

Arkan me je zaprosio u kući na kolenima

Ceca je otkrila da se još uvek seća svakog detalja trenutka kada ju je pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan zaprosio.

- U kući me je zaprosio, klekao, dao prsten. Majka nije bila tu. To je bilo nešto najromantičnije, ali nikako da se ponovi - kaže pevačica, koja je ostala udovica pre 14 godina.

Veljko je sada glava porodice

Pevačica ističe da je njen sedamnaestogodišnji sin sada centralna figura njihovog doma.

Veljko i Ceca

Sin se za sve pita: Veljko i Ceca

 - Veljko je dovoljno zreo da bude glava porodice. Trudim se da imamo otvoren odnos i oko svega se konsultujem sa njim i Anastasijom. Žao mi je što zbog moje popularnosti nemaju detinjstvo kao ostala deca, ali činim sve da normalno odrastaju. S obzirom na to da je Veljko muškarac, njemu često prepustim donošenje nekih odluka, pa će tako i muškarac sa kojim odlučim da budem u nekom trenutku morati da prođe njegov test - kaže Ceca. 

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 25.06.2014 22:32h

    Ето,ја волем Цецу!И ако ми дозволи моја Радојка ту сам!Тешко ће да то бидне?Радојка дрчна па тој ти је!А био сам момак прва лига!Нит пијем,пушим а ни сојке не јурим!Вала веће будале нема!

  • Čiča Gliša Vreme: 25.06.2014 22:45h

    Ova pevaljka mora da utuvi u mozak da muškarci dele žene na dve skupine, na one sa kojom bi se oženili, i na one sa kojima bi se provodili. Pevaljka nikako ne spada u ovu prvu grupu.

  • Boban Vreme: 26.06.2014 01:50h

    Javi se i dobiti ces to sta zelis. 060 01 246 01 060 02 246 02 069 01 246 01 064 00 415 33

  • marko Vreme: 26.06.2014 09:32h

    kupi kuce

  • Milana Vreme: 26.06.2014 12:14h

    Nije rekla da ne bira muskarce vec da ne bira mesto gde ce da se venca. Jadne su ovakve podvale i spinovi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP