Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO

Ceca ubrizgala osam kubika kiseline u lice

Autor: A. Radojević | 06.11.2013 - 23:00:00h | Komentara: 25

Dok pojedine poznate ličnosti na sve načine pokušavaju da se reše silikona, folk zvezda Svetlana Ražnatović nedavno je korigovala jagodice ubrizgavši po četiri kubika hijaluronske kiseline u lice.

Bući, bući: Pevačica sa novim obrazima

Bući, bući: Pevačica sa novim obrazima

Naime, ona je posetila jednu privatnu kliniku, gde se podvrgla hirurškom zahvatu, a da je zaista korigovala jagodice, pokazuju i fotografije sa proslave rođendana Ace Lukasa, na kojima se vidi promena na Cecinom licu.

Sve Cecine operacije

Folk zvezda Svetlana Ražnatović je svakako jedna od onih koje su među prvima na našoj sceni plastičnom operacijom povećale grudi. Iako su mnogi komentarisali da je za svoju figuru ugradila prevelike silikone, ona ih je nosila sve do prošle godine, kada ih je hirurškim putem smanjila. Takođe, ono što se može primetiti na fotografijama jeste da je Ceca korigovala nos, povećala usne, a, kako se pisalo, povećala je i zadnjicu hirurškim putem. Pored ovih hirurških zahvata, Ceca je i istetovirala obrve.

- Ceca je dugo razmišljala da li da koriguje jagodice i kada je prelomila, posetila je jednu privatnu kliniku, čije lekare odlično poznaje. Nakon razgovora i pregleda, usledio je i hirurški zahvat, u okviru kojeg su joj ubrizgali po četiri kubika hijaluronske kiseline u oba obraza.
Taj zahvat nije bolan i oporavak je zaista brz, a Ceca je prezadovoljna kako je sve ispalo. Poznato je da je ona osoba koja mnogo ulaže u svoj izgled, tako da uopšte nije čudno što se podvrgla i ovom hirurškom zahvatu - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Inače, Ceca je nedavno promovisala spot za pesmu „Turbulentno“, u kojem se i pored profesionalne šminke vidi da su joj jagodice povećane. Ipak, najbolji pokazatelj da je zaista menjala nešto na licu jesu slike sa rođendana njenog kolege i prijatelja Ace Lukasa koje su nastale u nedelju uveče, a na kojima se jasno vidi da je povećala jagodice.

Premijera silikona na rođendanu Ace Lukasa

Premijera silikona na rođendanu Ace Lukasa

U nameri da čujemo i Cecin komentar, kontaktirali smo sa pevačicom, koja je bila kratka.

- Slobodno možete da pišete šta želite, ali ja ću biti primorana da vas tužim - izjavila je Ceca za „Alo!“.

Razvojni put Cece Ražnatović

Ceca Ražnatović

Era pre šminke i silikona

Ceca Ražnatović

Ceca otkriva mejkap...

Ceca Ražnatović

... a onda i crveni karmin

Ceca: Guza još uvek prirodna

Ceca: Guza još uvek prirodna

Počela je s malim korekcijama na licu...

Počela je s malim korekcijama na licu...

Ceca Ražnatović

... a nastavila sa grudima i guzom Foto: Andrej Isaković

Obrazi od 1500 evra

U nameri da saznamo kako se obavljaju ovakvi hirurški zahvati, kontaktirali smo sa lekarima jedne klinike u Beogradu, koji su nam između ostalog rekli da povećanje jagodica košta više od 1.000 evra.
- Za popunjavanje i podizanje jagodica koriste se materijali od hijaluronske kiseline kojima se puni određeno mesto na licu. Ovakav zahvat može da košta od 1.000 do 1.500 evra i ta cena obuhvata koliko kod je potrebno kubika hijaluronske kiseline. Taj hirurški zahvat nije zahtevan i oporavak ne traje mnogo, najviše dan-dva. Takođe, ne postoji rizik da se nešto u narednom periodu pogorša. Naravno, obavezne su kontrole jednom do dva puta mesečno - rečeno nam je u klinici.

Poslednji komentari
  • Bana Vreme: 06.11.2013 23:15h

    Znaci Ceca plastika.Sta da tuzi,pa treba da bude zahvalna sto pratite njen vrtoglavi "uspeh"Kad bi jos moral mogla da podvrgne plasticnoj hirurgiji,bilo bi dobro,a ove operacije su totalno aut.

  • natura Vreme: 06.11.2013 23:16h

    Nekada je tlo pod Cecom pucalo,sada ako puknu svi ti filleri hijalurinske kiseline treba neutralizirati bazom,npr.sodom bikarbonom.Alaj zeno ode predaleko.Tuziti Alo????Zvuci kao dobra sala.

  • Anci Vreme: 06.11.2013 23:47h

    A sta je na njoj ostalo prirodno? OVde se jasno vidi da ima plasticne zube, da je radila jagodice, napumpala usne, grudi i dupe...

  • axa Vreme: 07.11.2013 00:21h

    Mi pricamo da Karleusa plastika,a ova ce da postane gora od nje.

  • milan Vreme: 07.11.2013 00:37h

    Ovu vest su svi preneli,samo Kurir nije,bas se pitam zasto! Kada je sve istinito i svi to znaju! P.s Spot joj je uzas blagi! Prsla zena skroz!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP