Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

U SPEKTAKULARNOM FINALU SINOĆ ODABRAN POBEDNIK SEDME SEZONE "ZVEZDA GRANDA"

Ceca uručila trofej Amaru!

Autor: Sanja Arsić | 23.06.2013 - 01:07:00h | Komentara: 17

Osim statue, pobednik je dobio i stan u Beogradu, dva singla, album, koncert u svom rodnom gradu i 300.000 dinara

Amar se raduje u Cecinom zagrljaju

Amar se raduje u Cecinom zagrljaju | Foto: Goran Srdanov

Posle devet meseci takmičenja, mnogo stresa, suza ali i radosti, sinoć je spektakularnim finalom u studiju u Košutnjaku završena sedma sezona "Zvezde Granda" pobedom Amara Jašarspahića koji je dobio fantastičnih 168.718 glasova publike. Trofej šampionu najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji, prvom u istoriji takmičenja koji je rođen u Bosni, uručila je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, a pored toga on je dobio i stan u Beogradu, dva singla, koncert u svom rodnom gradu, album koji će biti do septembra završen i 300.000 dinara.

Osim para, dobio je i stan u Beogradu...

Osim para, dobio je i stan u Beogradu... | Foto: Goran Srdanov

Finalno veče održano je u studiju u kome je prisustvovalo oko 2 hiljade fanova koji su podržavali takmičare. Vrelu atmosferu u studiju do usijanja je dovelo bodrenje navijača koji su stigli iz svih krajeva Srbije, ali i iz Bosne i Crne Gore. No, podrška iz studija nije bila dovoljna Mileni Novaković, Radi Sarić i Katarini Grujić koje su zbog najmanje glasova publike u prvom krugu morale da se odreknu snova o trijumfu. Usledilo je novo izvođenje pesama i novo prebrojavanje glasova nakon čega je publika iz takmičenja izbacila Slađanu Mandić, Stefana Lukića i Miloša Brkića.

Usledio je nastup Cece Ražnatović koja je pažnju privukla kako svojom novom pesmom tako i dubokim dekolteom i vitkim stasom. Nakon što su u tećem krugu ispali Aleksandra Prijović i Slobodan Đurković u superfinale su ušli Amar Jašarspahić i Nemanja Anđelović.
U direktnom okršaju za glasove Amar je otpevao pesmu "Anđeo čuvar" Saše Matića a Nemanja pesmu Staniše Stošića "Vranjanka". Ipak, sa gotovo dva puta više glasova trijumfovao je mladić iz Kaknja koji nije skrivao suze radosnice nakon proglašenja.
Po završetku prenosa, Amar je sa finalistima i prijateljima slavio do kasno u noć.

Dosadašnji pobednici
U prethodnim sezonama od desetina hiljada kandidata koji su se pojavili na audicijama i stotina onih koji su se plasirali u takmičenje samo je njih šestoro uspelo da ostvari san i pobedi u ovom prestižnom takmičenju. Pobednik prve sezone (2004.) bio je Bane Mojićević, u drugoj sezoni 2005. godine trijumfovala je Milica Todorović. Listi pobednika priključili su se i Dušan Svilar (2007.), Darko Lazić (2009.) i Stefan Petrušić koji je trijumfovao 2011. godine. U šestoj sezoni koja je završena 2012. godine pobednik je bio Darko Martinović.

Poslednji komentari
  • Vera Vreme: 23.06.2013 08:34h

    Svaka cast Gile. Zasluzeno 1. mesto Ostani takav kakav jesi.

  • pera Vreme: 23.06.2013 08:58h

    Favorizovanje se videlo od pocetka ...sramota .

  • despot05 Vreme: 23.06.2013 09:48h

    Bravo Srbijo

  • Ivona Vreme: 23.06.2013 10:40h

    Dečko je zasluženo pobedio. Sramota je što je pevao uzastopce tri pesme od istog pevača-Saše Matića. Valjda publika zaslužuje raznovrsniji repertoar. To što mu je Ceca uručila nagradu pokazuje čitav nivo takmičenja, mada je on par puta bolji vokal od nje, kao i većina ostalih učesnika. U prevodu "para vrti gde burgija neće". Umri Srbijo ili se promeni!!!

  • bilja Vreme: 23.06.2013 11:05h

    Pero zar nije ocigledno da momak peva najbolje.....Amare zasluzna pobeda

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP