Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO!

Ceca za 500 romskih svatova na svadbi u Rimu! (FOTO)

Autor: A. Veljković | 07.06.2013 - 18:30:00h | Komentara: 12

Kako izgledaju koncerti Svetlane Ražnatović već smo videli, a sada imamo prilike da zavirimo i na nastup folk pevačice na romskoj svadbi!

Cecu je pratio  njen orkestar

Cecu je pratio njen orkestar | Foto: ALO!

 Naime, nakon što smo nedavno obavili tekst o tome da je Ražnatovićeva pevala u Rimu na svadbi, i tom prilikom uzela 100 000 evra, “Alo!” je na internetu pronašao snimak na kojem se vidi kako Ceca dovodi atmosferu do usijanja, ali i kako svatovi uživaju u njenom društvu.

Pevala za  honorar, a uzela  i veliki bakšiš

Pevala za honorar, a uzela i veliki bakšiš | Foto: ALO!

 - Ceca se na romskom venčanju pojavila u crvenoj haljini i imala je poseban tretman, stvarno su je maksimalno ispoštovali i tretirali kako dolikuje. Mladenci nisu postavljali uslove koliko će folk zvezda pesama otpevati, ali ona je svakako uslišila njihove želje. Glamurozno je izgledala i potrudila se da gosti budu zadovoljni. Na snimku se može videti kako peva pored mladenačkog stola, ali i kako joj jedan od svatova ljubi ruku. Zaradila je oko 50 000 evra bakšiša kao od šale - priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da su pored Cece pevale i mnoge njene kolege.

Poljubac u  ruku za  specijalnu gošću

Poljubac u ruku za specijalnu gošću | Foto: ALO!

 - Na svadbi nije pevala samo Ceca, već su tu bile i druge zvezde - Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Kemiš, Verica Šerifović, Mića Nikolića i mnogi drugi. Svi su imali odličan tretman - dodao je naš izvor.
Podsećanji radi, kako je naš list već objavio, Svetlana je ovo romsko venčanje ugovorila dosta ranije za, nezvanično, fiksnu cenu od 50 000 evra, i to je moralo da bude isplaćeno pre njenog polaska da bi se ona uopšte pojavila, a kada je stigla u Rim, bilo joj je sve obezbeđeno i smeštaj i luksuzna vozila i obezbeđenje.
Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 07.06.2013 19:03h

    Ja ne verujem da je ovo Ceca. Kao prvo ova na slici ima vecu zadnjicu a jao drugo ova je bas tamnoputa. Dok ne vidim slike face i snimak ne verujem.

  • ana Vreme: 07.06.2013 20:22h

    Nije ona Maria Kalas,pjevacica narodne muzike kojoj je njen muz pomogao u karijeri.Njene pjesme I jesu za veselja,a sto je ona donedavno krila da je pjevala Na romskoj svadbi pokazuje koliko je obrazovana.Na stranu sve Usce ce podici Na note.

  • OVAN Vreme: 07.06.2013 21:13h

    a jel ona placa drzavi porez ili stavlja pare na strani racun?dok mi gulimo za 250e mesecno neko zaradjuje za sat vremena 100.000e.DINKICUUUUUUUUU RESI BRE OVO

  • Tvrtko Vreme: 07.06.2013 21:55h

    Krv nije voda.......

  • li Vreme: 07.06.2013 22:38h

    Ja vidim pevacicu okrenutu ledjima...gde je tu ceca ???????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP