Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NAVODNO URGIRALA KOD PRIJATELJA ZBOG SEPAREA

Ceca zbog Veljka
zabranila Miliju
da nastupa?!

Autor: A. Radojević | 11.05.2013 - 14:47:00h | Komentara: 5

Da je Svetlani Ceci Ražnatović bitno kako će njen sin Veljko da se provede u gradu, pokazala je u sredu uveče, kada je od ljudi iz kluba „Sinema“, kako „Alo!“ nezvanično saznaje iz dobro obaveštenih izvora, tražila separe za svog mezimca, a nakon što nije uspela da ga dobije, napravila je pravu pometnju, te je navodno svom prijatelju Aleksandru Miliću Miliju javila da ne nastupi sa svojim bendom.

Svetlana Ražnatović

Ceca: Za prvenca samo najbolje | Foto: Zoran Ilić

Nakon što joj je rečeno da će njen mezimac biti smešten na drugo mesto, kako nezvanično saznajemo, pevačica je pobesnela, a nastup grupe „Miligram” kasnio je dva sata

- Kao i svake srede kada nastupa u klubu „Sinema“, i protekle srede grupa “Miligram” je trebalo da zabavlja goste, ali je došlo do problema. Naime, kako sam čuo, Svetlana Ražnatović je zahtevala da njen sin Veljko, koji je želeo da se te večeri provede u tom klubu, dobije centralni separe. Ali, kako to u trenutku kada je zvala nije bilo izvodljivo, ona je pobesnela i očigledno rešila da uzme stvar u svoje ruke. Kontaktirala je sa svojim prijateljem Milijem i zahtevala da oni te večeri ne izađu na binu i ne nastupe. Cela dva sata je trajala pometnja jer je Mili, očigledno želeći da posluša svoju prijateljicu, odbijao da nastupi. Ipak oko pola tri je, kako se priča, primio poziv od mnogo bitnijih ljudi, te je tada bio prinuđen da izađe na binu sa svojim bendom. Frka je izbila zbog tog separea, koji Veljko nije mogao da dobije, ali za njega je svakako nađeno drugo mesto, zato mi nije jasno zašto je podigla toliku prašinu - ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

Veljko Ražnatović

Kako bismo saznali zbog čega je tako reagovala, pozvali smo Ražnatovićevu, koja nas je prekinula na pola pitanja.


- Nemojte me više zvati zbog tih stvari - izjavila je Ceca za dnevni list „Alo!“, i pri tom nije demantovala istinitost informacije.

Miligram

Na kraju ipak nastupili:“Miligram“
U nameri da dođemo i do komentara Aleksandra Milića Milija, pokušali smo da kontaktiramo s njim, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na poruke, a PR služba kluba nam je dala kratku izjavu:

- Nemamo komentar!
Poslednji komentari
  • Cica Vreme: 11.05.2013 19:05h

    Ma ona je obicna seljancica.

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 12.05.2013 02:16h

    Sada se komotno možemo pitati ko je kome bio šef Arkan Ceci ili Ceca Arkanu. Po svemu sudeći da je gospodja Ražnjatović opasnija nego što izgleda.Njeno robijanje sve ovo potvrdjuje.

  • gavrilovic Vreme: 12.05.2013 09:49h

    Svaki primitivizam je opasan.To su pokazali ratovi u kojima drustveni sljam uvek ispliva i vodi glavnu rec.Nazalost,ratovi se ne zavrsavaju samim prekidom vatre...Jadan Mili, izgleda da je posteno ucenjen.

  • Srecko Vreme: 12.05.2013 13:46h

    Ovo je samo jos jedan dokaz da bi covekolikim oblicima zivota, poput Arkana i Cece, zakonski moralo biti zabranjeno da se razmnozavaju!

  • haha Vreme: 13.05.2013 04:31h

    A vest je verovatno pisala "kolumnistkinja" :) Samo sto plasiranje ovakvih pricica nece napraviti "divu" od nje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP