Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UŽIVO

Cecin koncert: Padanje u nesvest, suze i euforija! (FOTO)

Autor: Blic.rs | 22.11.2013 - 22:40:00h | Komentara: 0

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca, nakon dvadesetak minuta kažnjenja zbog gužvi, izašla je na binu pred novosadsku publiku i koncertno veče otvorila numerom "Nevaljala". Na emocije koje je publika prenela na pevačicu, ona im je odgovorila da je čine najsrećnijom ženom.

Ceca

Ceca na početku novosadskog koncerta | Foto: Nenad Mihajlović

- I ja vas obožavam, vi se moja snaga, vetar u leđa, nije fraza..A sad jedna pesma koja je obeležila moju karijeru - poručila je pevačica a zatim otpevala "Kukavicu", uz koju su neke od devojka u publici zaplakale.

Prepun

Prepun "Spens" | Foto: Nenad Mihajlović

 Publika ne miruje ni jednog trena, sve vreme đuskaju i pevaju, a svaka numera ispraćena je velikim aplauzom.
 
- A sad zvuci iz mog rodnog kraja, s juga Srbije - poručila je Ceca, a zatim na oduševljenje devojaka otpevala numeru "Dokaz" uz pratnju trubača.

Redovi ispred

Srećni jer imaju kartu| Foto: Robert Getel

 
Nakon što se publika prisetila nešto starijih pesama, usledile su numere sa albuma "Poziv": "Pet minuta", "Brat"... Devojke su bukvalno vrištale. Samo pola sata od početka koncerta, u "Spensu" je bila prava euforija.

- Srpskoj Atini od mene posebno večeras - rekla je pevačica i zapevala "Beograd", koju je publika horski pevala od reči do reči.
Publika horski peva Cecine hitove. Kako na pevačicinim koncertima, osim mnogobrojnih devojaka, budu i pripadnici jačeg pola, posvetila im je pesmu večeras:

Redovi ispred

Redovi ispred "Spensa" | Foto: Robert Getel

 - Drage moje dame, imam pitanje za vas: Dali su ovde muškarci hrabri?Videćemo kako podnose sve uz jednu "Oproštajnu večeru" - našalila se pevačica a zatim zapevala tu numeru, nakon koj je nastavila da niže nešto brže pesme.


- Dobro veče Novi Sade, divno je videti vas! Drago mi je što ću dva dana gostovati u vašem gradu...Da ne gubim vreme...- rekla je pevačica, a zatim zapevala pesmu "Lepi grome moj".

Nakon skandiranja publike: Ceca, Ceca!! pevačica se pojavila u dugoj crnoj haljini, a publika je bila u transu. Oko 10.000 ljudi koliko ih ima u "Spensu", peva u glas sa pevačicom.

Zbog velikih gužvi u dvorani, dve devojke su pale u nesvest pa je morala da interveniše Hitna pomoć.

Najvatreniji Cecini fanovi su već oko 18 časova stajali u redu ispred "Spensa" kako bi zauzeli mesto.A sad zvuci iz mog rodnog kraja, s juga Srbije - poručila je Ceca, a zatim na oduševljenje devojaka otpevala numeru "Dokaz" uz pratnju trubača.

Zbog velikog interesovanja pevačica će pred novosadskom publikom održati još jedan koncert sutra uveče, gde će osim pesama sa aktuelnog albuma "Poziv", pevati i neke od njenih najvećih hitova. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP