Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VELJKO RAŽNATOVIĆ REŠIO DA ZARAĐUJE ZA DŽEPARAC

Cecin sin radi kao obezbeđenje?!

Autor: Ekipa VIP | 25.09.2013 - 08:30:00h | Komentara: 22

Činjenica je da deca Svetlane Cece Ražnatović još uvek ne moraju ništa da rade i da im je jedini posao da se školuju, ali njen sin Veljko, ne želi da bude tipičan „mamin sin“, pa je rešio da zarađuje za džeparac.

Tako mlad, a već  nezavisan: Veljko Ražnatović

Tako mlad, a već nezavisan: Veljko Ražnatović | Foto: Zoran Ilić

Naime, kako saznajemo, mladi Ražnatović je jako dobar prijatelj sa obezbeđenjem koje radi na spalvu „River“, pa je rešio da im povremeno uskoči u pomoć i tako zaradi.


- Često dolazi na splav sa društvom, a u zadnje vreme ga sve češće viđam sa obezbeđenjem na vratima, a onda prošeta i unutra. Iskreno, malo mi je to bilo čudno, a onda sam čuo da kada ima vremena i volje radi sa drugovima, koji već rade kao obezbeđenje i na taj način pomogne i njima, ali i zaradi nešto malo. Nije uopšte upadljiv, malo ko i primeti da se radi o Veljku Ražnatoviću.
Ne radi svaki dan, nekada je sa njima na ulazu, a nekada se unutra zabavlja sa društvom. Ja ga površno poznajem i mislim da je kulturan i fin momak. Ne trudi se da pokaže ko je i šta je - rekao nam je izvor koji posećuje splav i da dodao da kada Veljko ne stoji na ulazu, okružen je devojkama kojima poklanja dosta pažnje.

Neobaveštena?: Ceca Ražnatović

Neobaveštena?: Ceca Ražnatović


- Veoma je zanimljivo posmatrati Veljka u provodu. On je okružen mnogim devojkama, ali ne radi ništa loše sa njima. Mogu slobodno reći da mu se one sve nabacuju jer prepoznaju da je Cecin sin, ali on ih samo ispoštuje tako što nazdravi sa njima i to je sve. Nije od onih koji se bahato ponašaju, već je skroz pristojan. A to što želi da malo više zaradi je zaista lepo i dokaz je da Ceca vaspitava decu na najbolji mogući način - ispričao nam je izvor. Da li je pevačica obaveštena da joj sin povremeno zarađuje kao obezbeđenje, nije nam poznato jer nismo uspeli da stupimo u kontakt ni sa njom ni sa Veljkom.
Poslednji komentari
  • Čekićar Vreme: 25.09.2013 08:44h

    Zaboravili ste da napišete kako u pauzi nosi i gajbice, a sve devojke koje ga preopznaju poljubi ruku i oslovljava ih sa Vi, jer je jako kulturan i fin.

  • gavrilovic Vreme: 25.09.2013 09:23h

    Ne moraju potomci iz devedesetih jos dugo,dugo nista da rade...tata je to sve opljackao na vreme! A ni mama nije bila gadljiva...narukvica,nanogvica...ogrlica...

  • hasan Vreme: 25.09.2013 10:17h

    e pa preteraste...ovakav krzljav kako izgleda,mogao bi da radi u Vrtic-u,ali Cecin sin,velika stvar. a sto mali hoce da radi...nestala rezerva pljackanja njegovog oca. Ne zelim vise da citam novine,sve same gluposti

  • dobronamerna Vreme: 25.09.2013 10:52h

    Lepo je sto radi (?) ali to okruzenje ga moze odvesti putem kojim je koracao njegov otac.A to bas nije za pohvalu.

  • my sweet Vreme: 25.09.2013 11:05h

    Zar se on i sestra ne skoluju na Kipru gdje imaju i kucu ,majka im se stalno hvali sa tim ...pa sta radi u ovo vrijeme po splavovima ..skolska godina je pocela i trajace ...pametni na mamu mogu oni i bez skole da rade ......kuda ide ovaj svijet ..poremecaj vrijednosti u sistemu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP