Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VEĆ SE ZNA FAVORIT

Cecina ćerka Anastasija u "X faktoru"!

Autor: Telegraf.rs | 11.07.2013 - 12:30:00h | Komentara: 3

Anastasija Ražnatović (15), poznatija kao ćerka Cece nacionale, to jest Svetlane Ražnatović, prijaviće se za učešće u muzičkom šou programu "X faktor", koji od oktobra počinje da se prikazuje na TV "Pink".

Dete za primer: Anastasija sa Cecom

Buduća zvezda: Anastasija sa Cecom | Foto: Zoran Ilić

Cecina naslednica biće jedna od najozbiljnijih kandidatkinja ne samo za ulazak u finale, već i za pobedu u ovom šou programu, jer osim što lepo peva, mnogi koji je poznaju tvrde da ima i harizmu i upravo taj “x faktor” potreban da se postane zvezda.

- Gotovo je izvesno da će se Anastasija prijaviti za učešće u “X faktoru” - kaže izvor telegrafa.rs, i dodaje:

- Ceca se isprva dvoumila, budući da Anastasija ima obaveze u školi koju pohađa na Kipru, ali su je iz produkcije ubedili da pristane da ćerki dozvoli učešće - zaključuje sagovornik portala, koji je insistirao na anonimnosti.

Javnost je nekoliko puta imala prilike da se uveri u Anastasijin talenat, budući da je svoje izvedbe poznatih hitova kačila na društvene mreže. Anastasija voli da peva i Cecine pesme, te je svoje fanove obradovala upravo numerom svoje majke “Idi dok si mlad”. Inače, Anastasija ima mnogo fanova na društvenim mrežama, a njen profil na Fejsbuku prati oko 179.000 ljudi.

Poslednji komentari
  • s.v.t. Vreme: 11.07.2013 13:25h

    Anastasiji mama daje primere kako zaraditi novac i slavu sto pre. Nije njoj uopste bitna skola, samo da bude kao njena mama Ceca. Kako je nije stid na fejsbuk da kaci slike sa 6 godina starijim momkom koji je punoletan za razliku od nje, ate slike za privatan album, a ne za drustvene mreze. bOZE, PROSVETLI UM SVIMA KOJI PODRZAVAJU CECU I NJENU DECU!

  • Jolanda Vreme: 11.07.2013 16:31h

    Jel to nije sukob interesa? Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Kako mama koja treba da bude clan zirija moze da odlucuje o svojoj cerki kao kandidatu?

  • posmatrac sa severa Vreme: 12.07.2013 08:03h

    Stvarno je Srbija zemlja cuda i kontradiktornosti.Zasto vam smeta sto Anastasija kaci na drustvene mreze fotke sa starijim muskarcem, 6 g.starijim, a ne smeta vam sto pola devojaka koje nemaju ni 20 g. provode noci sa dekama, doduse bogatim dekama.Kako je lako brinuti tudje brige a kad bi se svako pozabavio sobom, osiveli bi za minut kad bi shvatili koliko ste licemerni i pakosni. Sto se tice Cece i njene dece, mislim da niko nema prava da sudi o njihovom nacinu zivota.Dokazali su dostojanstvenost i u dobru i u zlu.Jos je gore osudjivati toliki narod koji slusa Cecinu muziku, pa sta bi ste vi da slusaju drogeraske rok grupe poput onih sa zapada. Sacuvaj nas Boze dokle smo stigli.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP