Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TUZLACI OČAJNI

Cecine pesme o Arkanu treštale na trgu!

Autor: Puls | 15.07.2013 - 15:40:00h | Komentara: 3

U Tuzli je izveden performans "Imitacija balkanskih zvezda", a najviše polemike izazvala je pesma Svetlane Cece Ražnatović "Grome moj"

Izgledaće glamurozno i otmeno: Ceca Ražnatović

 Ceca Ražnatović | Foto: Miloš Nadaždin

U Tuzli je u subotu dramski studio Pozorišta mladih Tuzla pod naslovom "Imitacija balkanskih zvezda" izvela performans i izazvala velike polemike jer je puštena pesma Svetlane Cece Ražnatović "Grome moj".

Iako je reč o performarsu i umetničkom izražaju na kojem su se čule pesme Indire Radić, Jelene Karleuše, Halida Bešlića i mogih drugih folkera Bosancima je zasmetala Ceca i povela se velika rasprava.
Performans je bio neka vrsta izrugivanja trenutno popularnim pevačima, ali mnogi misle da je to urađeno na krajnje neprimeren način i neki zahtevaju da se čak javno zabrani slušanje pesama Arkanove udovice.
"Autor, režiser mora da pazi. Recimo evo baš ova Cecina pesma je posvećena Arkanu, "Grome moj" i to je javno rekla i kao sad u Tuzli grmi sve od toga", glasio je jedan od negativnih komentara.
Poslednji komentari
  • cucimuci Vreme: 15.07.2013 16:19h

    Bolesnog li razmišljanja,strašno! Više žalosno nego strašno. Po toj logici,u Srbiji bi trebale da se slušaju pesme isključivo domaćih izvođača. Obzirom na to šta su sve pojedini pevači IZ bOSNE I hRVATSKE izjavljivali svojevremeno. Doduše,ni dan danas nisu ništa bolji sa tim izjavama.. A i koncerte ne bi smeli da održavaju u Srbiji. Bruka koliko ima ograničenih ljudi. BRUKA!

  • gavrilovic Vreme: 15.07.2013 16:22h

    Bahata je...zato sto je aktuelna vlast u Beogadu i republici srpskoj podrzava.Tek ce trestati pesme o Arkanu i bratiji, ako se to ne zaustavi.

  • Dado Vreme: 15.07.2013 19:24h

    Kakve veze ima ona s aktuelnom vlašću i time što je oni "podržavaju". Ceca traje 25 godina, ispratila i preživela 100 vlada, skupština, gradonačelnika, direktora...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP