Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DEVOJČICA NAPISALA PISMO FOLK DIVI

"Ceco, volim te i sanjam svaku noć"

Autor: Biljana Radulović | 22.01.2014 - 13:00:00h | Komentara: 9

Ceca Ražnatović pokazala je više puta kakva je osoba, a na inicijativu “Alo!” folk zvezda će ispuniti želju 15-godišnjoj Azerini Silajdžiji da je upozna i da prisustvuje jednom od njenih koncerata.

Ceca srce

Ceca oduševljena Azerininim gestom: Za ovakve trenutke živim i radim! | Foto: Vladislav Mitić

Kako je u pismu koje je poslala našoj redakciji navela, plavokosa devojčica iz Bosne svake noći sanja pevačicu, a najveća želja joj je da uživo sluša najveće Cecine hitove, što će po svoj prilici uskoro i imati priliku.

- Draga Ceco, ja sam Azerina Silajdžija i živim u Bosni i Hercegovini, mnogo mi je žao što ne mogu da dolazim na tvoje koncerte jer sam još maloletna. Veliki sam tvoj fan i znam sve tvoje pesme, sanjam te svaku noć, boga mi, i stalno si mi u mislima.

Azerina

Azerina: Zbog Cece sam zavolela Beograd i Srbiju

Kad god sam na Fejsbuku, samo tebe slušam i gledam, a ostalo sve zanemarim. Čak mi moji prijatelji zameraju što te volim i što stalno pričam o tebi, ali meni to ne smeta. Volela bih bar na trenutak da te zagrlim i vidim. Čula sam da je moguć tvoj koncert u Sarajevu, ali ipak ne znam. Zbog tebe sam zavolela Beograd i Srbiju.
Volim te više i od same sebe i svako jutro kad se probudim jedva dočekam da vidim tvoju sliku. Razmišljala sam kako da stupim u kontakt sa tobom, mislila sam ti napisati pismo i poslati na tvoju adresu, ali za to bi mi trebalo više vremena. Moja želja je da te upoznam i da budem bar na jednom tvom koncertu. Ovo je prava istina i ovo pišem iskreno i sa puno osećanja. Još jednom ponavljam: volim te i molim te da o ovome razmisliš. Veliki pozdrav i poljubac za tebe i tvoju porodicu - napisala je Azerina u svom pismu koje je poslala na našu adresu.
U nameri da pomognemo ovoj devojčici, kontaktirali smo sa Cecom, koja je bila oduševljena kada smo joj pročitali pismo, a zajedno smo došli do ideje da ispunimo Azerini želju.
- Jako mi je drago što imam takve fanove i što su sve ovo vreme uz mene. Naravno da ću ispuniti želju zajedno sa vašim listom, zato obećavam da ću joj za prvi koncert koji budem imala u okolini njenog grada pokloniti karte i upoznati se sa njom, kada ćemo uz priču provesti neko vreme zajedno. Ovo su stvari zbog kojih radim, živim i trudim se da uvek budem sve bolja - izjavila je Ceca Ražnatović za naš list.
 

Ceco, volim te i sanjam svaku noć!

q

 

Da ima najvatrenije i najbrojnije fanove, svedoče ne samo njeni koncerti već i sve što su za nju ti fanovi radili tokom godina koje za nju zbog različitih okolnosti nisu bile lake. Poslednji u nizu poklona je pesma “Svi za jednu”, koju su joj posvetili u ovkiru kampanje “Mi pevamo za Cecu”, a za koju su uradili tri spota. Audiciju je sprovelo nekoliko najvećih njenih fan klubova, a učestvovalo je oko 30 devojaka i mladića.
“Pucaj, muko, kaži šta je sledeće. Nisi sama, čuvaju te armije. Zemlja grmi od tvojih koraka, uvek na vrhu, jedna i jedina”, samo je jedan od stihova ove himne Cecinih fanova.

Poslednji komentari
  • Nenad Vreme: 22.01.2014 13:14h

    Uzas...

  • MILAN Vreme: 22.01.2014 14:35h

    E MOJA SRBIJO,,KO JE UZOR DECI

  • milka Vreme: 22.01.2014 16:49h

    Evo sam se najezila

  • Tuga :( Vreme: 22.01.2014 17:11h

    Tuga sta nasa deca sanjaju i sa kim se odusevljavaju !! :((((

  • igor Vreme: 22.01.2014 17:28h

    eee nasla si koga ces da sanjas

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP