Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAJVEĆA BALKANSKA ZVEZDA JUČE NAPUNILA 42 GODINE

Cecu obradovali fanovi za rođendan!

Autor: Ekipa VIP | 15.06.2015 - 09:00:00h | Komentara: 8

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović 42. rođendan proslavila je tiho u krugu najbližih članova porodice, jer je nedavno preminula majka njenog zeta Predraga Ocokoljica. Međutim, njeni fanovi su uvek tu da je oraspolože, pa su tako juče po podne došli ispred njene kuće, raširili transparent podrške i doneli nekoliko buketa cveća.

Cecu obradovali fanovi za rođendan!

Cecu obradovali fanovi za rođendan!

- Ceca ima armiju fanova koji su uz nju i u dobru i u zlu. Nijedan rođendan nisu preskočili i uvek je iznenede. Čak i u ovom trenutku, kada je preskočeno glamurozno slavlje, potrudili su se da joj izmame osmeh na lice. Više od 30 najvatrenijih fanova stalo je ispred kuće i uglas pevalo njene pesme. Raširili su transparent dugačak 11 metara na kojem je pisalo: „Moje srce kuca u ritmu tvoje muzike! Srećan rođendan!“ Ona ih je izljubila i primila poklone - priča za naš list dobro obavešten izvor.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović | Foto: Oliver Bunić

 
- Ona uvek ima strpljenja za svoju publiku i, kada god ih sretne, popriča sa njima, slika se, zagrli ih i izljubi. Takva žena zaslužuje toliku pažnju i ljubav i zauvek ćemo biti uz nju! - rekao nam je jedan od njenih fanova.

| Foto: Nenad Mihajlović


Inače, juče su društvene mreže gorele od slika i čestitki Ražnatovićevoj, te su se ljubitelji njenog rada trudili ko će na lepši način da joj poželi sve najbolje u narednoj godini. Najčešća želja fanova bila je da konačno nađe partnera.
- Želimo ti najlepšeg i najzgodnijeg momka na svetu. Ti samo najbolje zaslužuješ - pisali su fanovi na Tviteru i Fejsuku.

Njena deca Anastasija i Veljko ujutru su mami priredili malo iznenađenje i u dnevnoj sobi kada je ustala ugledala je tortu i njih dvoje zajedno sa sestrom Lidijom i njenom decom kako joj pevaju rođendansku pesmu.

Kolege sa estrade joj na kućnu adresu slale poklone!


U toku jučerašnjeg dana na Cecinu adresu u Ljutice Bogdana, na svakih 10 minuta stizali su buketi cveća i luksuzno upakovani pokloni. Verujemo da su među njima dugogodišnji prijatelji pevačice koji svake godine prisustvuju njenom slavlju. Ove godine, nažalost, nije bio trenutak za tako nešto, ali sigurno je da će Ražnatovićeva uskoro opet okupiti prijatelje jer je poznato da su u njenoj kući uvek muzika i osmeh.

Poslednji komentari
  • Djurke Vreme: 15.06.2015 11:27h

    Boze mili koliko ljudi nema svoj zivot! To je strasno.

  • dt Vreme: 15.06.2015 12:50h

    Djurke, tačno je, ali verovatno nemaju sa čim. Ako se uhvatiš za kvaku potreban ti je novac, barem za kafu, kakav crni bioskop, pozorište, koncert, odmor, šta to beše? Imaju svoj život koji je, verovatno, pun problema. Ne kažem da sam za ovo u pravu, svako bi trebalo da gleda svoja posla, ali ako su ta posla samo problemi, onda beže i gledaju preko ograde u tudja dvorišta ono o čemu oni ,verovatno, samo maštaju. Da ova nemaština traje pet-šest godina pa i nekako, ali ovo traje 20 godina, pogubili smo sve što nas je držalo na nekom normalnom putu

  • sasa Vreme: 15.06.2015 13:35h

    njeno vreme je proslo,definitivno

  • vitez Vreme: 15.06.2015 14:20h

    Sasa, ako misliš da je vreme Cecino prošlo grno se varaš, vidiš bre da je ova omladina u njoj videla primer "uspeha" pa je veća gužva ispred Pinka za zvezde i zvezdice nego devedesetih za hleb i ulje.

  • Seljak Vreme: 15.06.2015 14:48h

    Sve ih lepo strpati u kamion zajedno i da beru maline.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP