Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KOMPOZITOR OPTUŽEN DA JE OŠTETIO KOLEGINICU DRAGANU KOSTIĆ

Čeda duguje pevačici 14.000 evra?!

Autor: D. Ćuruvija | 12.11.2013 - 07:32:00h | Komentara: 2

Čedomir Rajačić, poznatiji kao Čeda Čvorak, moraće da plati 14.000 evra i kamatu pevačici Dragani Kostić zvanoj Venera (32) iz Beča jer joj 2006. nije snimio spot, kako su se dogovorili, saznaje „Alo!“. Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je nepravosnažnu presudu po kojoj frontmen grupe „Luna“ mora da isplati navedeni iznos tužilji, kao i 304.050 dinara na ime sudskih troškova.

Čeda Čvorak

Čeda Čvorak | Foto: Nebojša Marković

„U mojoj kući mi je opsovao majku i onda sam odlučila
da ga tužim“, kaže Venera za „Alo!“

- Dragana Kostić Venera je sa Čvorkom zaključila ugovor po kojem je trebalo da odradi snimanje njenog CD-a, za 5.000 evra, od čega mu je ona dala 4.000. Kasnije joj je tražio još para kako bi ona snimila spot, a pošto ih nije imala, dala mu je novi „mercedes“ A klase, vredan 15.000 evra. Sude se već šest godina, a prva presuda je bila u Čedinu korist. Pevačica se žalila Apelacionom sudu, koji je ukinuo presudu i naredio ponovno suđenje - kaže naš izvor iz suda.


Dragana Kostić, kojoj je umetničko ime dao upravo Čvorak zbog njene visine, za „Alo!“ je potvrdila da je pravdu potražila na sudu.

Optužila muzičara za  prevaru: Dragana Kostić Venera

Optužila muzičara za prevaru: Dragana Kostić Venera

- Trebalo je da nakon mog albuma „Džepna Venera“, koji je on uradio, snimim spot, ali mi je rekao da nema para za to. Onda sam mu dala nov „mercedes“, vredan 17.000-18.000 evra, koji je moj otac dobio u jednoj nagradnoj igri. Vreme je prolazilo, a od spota nije bilo ništa. Kada bi ga pitala šta se dešava, njegov izgovor je bio da sam anonimus, da to nije lako i da treba da čekam. U međuvremenu, muž pevačice Jane mi je ponudio tezgu u Švajacarskoj, a Čeda mi je od honorara tražio 50 odsto, ali mu ih nisam dala. U mojoj kući mi je tada opsovao majku i onda sam odlučila da ga tužim. Kasnije su mi on i njegova advokatica pretili da donesem pare jer se neću dobro provesti - izjavila je Kostićeva za naš list, a njen advokat Dalibor Katančević očekuje da će Apelacioni sud potvrditi presudu.


Od tuženog muzičara, dobili smo sledeći komentar:
- Naravno da sam ispoštovao dogovor. Nikog nisam u životu oštetio i nikome nisam ostao dužan. Ja sam ozbiljan čovek i bavim se ozbiljnim poslom. Prva presuda je bila u moju korist, ali ne želim ništa više da komentarišem jer proces nije završen - rekao je Čvorak.
Poslednji komentari
  • Zic Vreme: 12.11.2013 07:58h

    Cvorcicu sada ce i drugi poceti da traze svoje ,Letece Perje.

  • dragance Vreme: 12.11.2013 10:59h

    bravo,seko uspeli ste, cestitam,pravda je pobedila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP