Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ UZ LOMLJAVU PREKINUO NASTUP

Ćemo se posvađao sa Tanjom i polupao splav!

Autor: S. Arsić | 06.06.2014 - 15:45:00h | Komentara: 1

Pop pevač Amel Ćeman Ćemo u sredu uveče, tokom nastupa, imao je raspravu sa koleginicom Tanjom Savić, zbog čega je napustio splav na kom je radio, a zatim se vratio i polupao inventar. Kako „Alo!“ saznaje, bivši farmer bio je izrevoltiran jer je zvezda „Granda“ pevala muške pesme, pa je rešio da prekine nastup.

Ćemo i Tanja Savić

Revoltirano napustio splav: Ćemo

 

Amel Ćeman je bio toliko
izrevoltiran jer su vlasnici
odbili da mu isplate ceo
honorar, zbog čega je po
silasku sa bine razbio
čaše i led ekran

Iako se nakon nekog vremena vratio u lokal, Ćemo se iznervirao jer vlasnici na kraju nastupa nisu želeli da ga isplate pošto nije ispoštovao dogovor zbog čega je počeo da besni, razbija čaše i led ekran.

- Nastup je otvorio Ćemo i na početku napravio odličnu atmosferu, nakon nekoliko pesama pridružila mu se i Tanja Savić, pa su nastavili da pevaju naizmečno, jednu pesmu on, jednu ona, i zaista je bilo odlično. Posle dva sata napravili su pauzu da bi se na binu popela Savićeva, i krenula da peva i muške i ženske numere. To je i te kako naljutilo njenog kolegu koji je napustio splav, ne želeći da nastupa uz rečenicu: „Može koleginica sama, koliko vidim, peva sve“! Mnogi su ga zvali i molili da se vrati u lokal, da bi se Ćemo pojavio posle nekih sat vremena. Tanja je sve vreme na bini izgledala kao da se ništa ne dešava, sa osmehom na licu. U jednom trenutku se zahvalila gostima i najavila pevača koji je takođe dao maksimum, ne pokazavši da je ljut. Iako je trebalo da peva do pola pet, Ćemo je produžio, a ljudi koji su se provodili to veče, ostali su do jutra - priča nam izvor sa splava „River“ i dodaje da pop zvezda nije uspela do kraja da se iskontroliše.

Ćemo i Tanja Savić

Nije očekivala napad: Tanja

 

"Ćemo se naljutio jer je Tanja pevala i muške pesme, te je odbio da nastupa uz rečenicu: ‘Može koleginica sama, koliko vidim, peva sve‘", tvrdi izvor

- Kada je završio sa nastupom, saopštili su mu da mu neće isplatiti ceo honorar, jer je u jednom momentu bio odsutan. To ga je baš naljutilo i nije mogao da se iskontroliše. Počeo je da viče, a zatim i da razbija čaše, pa je čak i led ekran razbio koliko je bio ljut. Ubrzo je izašao iz lokala sam - dodao nam je izvor sa lica mesta.

Kako bismo dobili potvrdu ove priče od glavnih aktera, kontaktirali smo sa Tanjom i Ćemom, ali su oboje do zaključenja ovog broja ostali nedostupni za komentar.
Poslednji komentari
  • Panta Vreme: 07.06.2014 00:17h

    Kakve bre zvezde? Koga oni još interesuju?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP