Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI PEVAČ PREŽIVEO HOROR U NOVOM BEOGRADU

Ćemu izgrizli besni psi!

Autor: Dragana Tripić | 07.12.2014 - 08:30:00h | Komentara: 12

Amal Ćemal Ćemo samo je pukom srećom sačuvao živu glavu kada su na njega naleteli psi lutalice i zamalo ga rastrgli! Dok je šetao ispred svoje zgrade u Novom Beogradu, pevača su napali psi lutalice i ujeli ga za desnu potkolenicu. On je odmah nakon nemilog događaja odvezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora.

Jedva izvukao živu glavu: Amal Ćemal

Jedva izvukao živu glavu: Amal Ćemal

- Ćemo je izašao da baci đubre i ujedno da prošeta po kraju u kom živi. Čim je stao kod kontejnera, ugledao je nekoliko pasa, koji su ga potom opkolili i počeli da laju na njega, ali on se trudio da ne obraća pažnju i nastavio da priča preko mobilnog telefona.

Međutim, dva kera su krenula za njim i besno lajala i Ćemo je odmah uzeo motku koju je našao i počeo njome da maše, ali njih kao da je to još više razbesnelo, pa su nasrnuli na njega, a jedan iz gomile zgrabio ga je za nogu, počeo da ga grize, zarivajući mu zube u nogu. Počeo je da viče, pa su mu dva nepoznata muškarca koja su ga čula pritekla u pomoć. Udruženim snagama, sva trojica nekako su uspela da rasteraju besne kerove. Tek kada su psi otišli, Ćemo je zavrnuo nogavicu od trenerke, koja je bila sva pocepana, i onda je video ugrize i rane iz kojih je curila krv. Odmah je otišao do obližnje bolnice, gde mu je ukazana prva pomoć. Nakon lekarskog pregleda, pevač je primio tetanus i uvijena mu je rana - ispričao nam je naš izvor.
Ovim povodom pozvali smo Ćemu, a on nam je ispričao kako je cela situacija bila strašna i delovala kao u filmu.

- Nikada u životu se nisam plašio kučića, međutim, ovo još nisam doživeo. Bilo je strašno! Mnogo sam se uplašio i iznenadio, jer su oni bili toliko besni i samo sam čekao kada će me rastrgnuti. Na svu sreću, naišla su dvojica šetača koja su mi pritekla u pomoć. Ne smem ni da zamislim šta bi mi se dogodilo da njih nije bilo - rekao je pevač za „Alo!“.
Poslednji komentari
  • Sofronije Vreme: 07.12.2014 11:17h

    Ajde "zastitnici zivotinja", da li ce i sad salva razloga za opravdanje ili je vreme da se nekako zastite ljudi od ovih "odmetnutih" kerova (namerno napisano kerova a ne pasa.

  • lovac joca Vreme: 07.12.2014 13:29h

    jel jadni kucici preziveli???

  • srele Vreme: 07.12.2014 15:39h

    jadni kerovi mogu da uginu ako je ovaj tip zarazen besnilom

  • to je tako Vreme: 07.12.2014 15:45h

    sa neprosvecenim srbima i EU idealima, cast izuzecima.Najgluplja stavar koju smo uzeli od EU je da nesmemo unistavati ovaj korov od kucica.Skoro sam video sliku na kojoj centar Bukurest sa prosjacima i desetine krupnih kucica koji laju non stop i kidisu naprolaznike, eto oni su u EU i nesmeju ih ni pipnuti.

  • bgd2014 Vreme: 07.12.2014 16:37h

    poznati pevac....ja se izvinjavam ali nikad cuo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP